„Picą perki – e-paspirtuku leki“

Jau antrą vasarą iš eilės kavinė „KIBA“ savo klientams dovanoja žaidimą. Šiemet „Picą perki – e-paspirtuku leki“ siūlo laimėti šeimyninę picą kas savaitę, 3×3 krepšinio kamuolį kas mėnesį ir e-paspirtuką finale.

„Visada malonu klientus pradžiuginti,“ – sako kavinės „Kiba“ direktorė Renata Stulgaitienė. Prie žaidimo šiemet vėl prisijungė „Kauno grūdai“, kurių miltai ir naudojami picoms kavinėje kepti, bei sultys „Tymbark“, kurias ypatingai mėgsta mažieji kavinės klientai. Būtent pastarieji mokslo metų eigoje ir suvalgo daugiausia picų. Žinoma, ne vieni – dažnai su draugais ar šeimos nariais. Ne viena šeima reguliariai užsuka kartu suvalgyti picą vietoj savaitgalio pietų namuose ar pasiima šeimyninę picą išsinešti penktadienio vakarui, kaip pasilepinimą ir atsipalaidavimą nuo maisto ruošimo. Apie patogumą, kai Šakių mieste picos pristatomos į namus krepšinio fanams, nėra ką ir komentuoti!

„Picos patinka visiems,“ – tvirtina kavinės vadovė. Pasak jos, picas renkasi ne tik maistui išrankūs mokinukai, bet ir meniu sau favorito neradę suaugusieji. Gal Lietuvoje ir skamba neįprastai, tačiau pica patenka į populiariausių patiekalų sąrašus. „Plonas pagrindas, ant kurio derinamas padažas, sūris, mėsa ar įvairios daržovės – galimybė įtikti kiekvienam,“ – sako R. Stulgaitienė. Būtent itališka pica mokslininkų pripažįstama kaip sveikiausia picų rūšis. Tokia kavinėje ir kepama.

Pagrindinį prizą – elektrinį paspirtuką – išrinkti padėjo Šakiuose veikiančios „Gulbelės prekybos“ padalinio personalas. Direktorė prisipažįsta, jog sunkiai įsivaizduoja šią transporto priemonę lekiant 25 km/h greičiu ir dar valdant paspirtuką per aplikaciją – džiaugiasi, kad jaunimui tai ne problema. „Specialistai užtikrino, kad paspirtukas ne tik madingas, bet ir galingas. Toks, koks dabar reikalingas jaunimui,“ – apie pagrindinį žaidimo prizą pasakoja R. Stulgaitienė, – „Sūnus sako tą patį, tai jau ir pati norėčiau išbandyti!“ Žaidime negali dalyvauti įmonės darbuotojai bei jų šeimos nariai, o ir registracija šiemet internete, tad laimėtojus atrenka sistema ir nėra nė menkiausios galimybės subjektyvumui.

3×3 krepšinio kamuolius išrinkti taip pat prireikė konsultacijos. Čia gelbėjo ne tik Šakių „Senukų“ personalas, bet ir kelią link Olimpiados 3×3 krepšinio rungties besiskinanti Šakių „Gulbelės“ komanda. Po vieną, gatvės krepšiniui geriausiai tinkantį, kamuolį bus galima laimėti kiekvieno vasaros mėnesio gale. Viliamasi, jog kamuoliai padės šakiečiams ruoštis naktinio krepšinio turnyrui, vyksiančiam liepos 26 dieną.

Susidomėjai⁉ PIRK picą kavinėje „Kiba“, atsigaivink sultimis TYMBARK, REGISTRUOK čekį www.kavinekiba.lt