Visos prekės

Visos prekės

Obuolių pyragas

Obuolių pyragas su traškiu viršumi – klasikinis rudens desertas, kuris visada patiks! Šis pyragas yra paprastas pagaminti, o rezultatas – nuostabus.

Eiga

1 Obuoliai: Obuolius nulupkite, išimkite šerdis ir supjaustykite plonais griežinėliais.
2 Tešla: Dubenyje sumaišykite miltus, sviestą, cukrų, kiaušinį, vanilinį cukrų, cinamoną ir druską. Minkykite tešlą, kol susiformuos vientisas kamuolys.
3 Kepimas: Į kepimo formą išklokite tešlą, formuodami aukštesnius kraštus. Ant tešlos sluoksniuokite obuolių griežinėlius. Pabarstykite smulkintais riešutais.
4 Orkaitė: Kepkite 180°C temperatūros orkaitėje apie 35-40 minučių, arba kol viršus paruduos.

Ingredientai

Obuoliai IDARED, 70+, Lenkija, 2 klasė, kg (ref: 5043)
4 dideli obuoliai
Kvietiniai miltai MALSENA, 550 D, 1 kg (ref: 477007911006)
200 g miltų
Sviestas ROKIŠKIO, 82% rieb., 200 g (ref: 477024504517)
100 g sviesto
LIETUVOS cukrus, 1 kg (ref: 477029000000)
100 g cukraus
Kiaušiniai, M, 10 vnt (ref: 477901715010)
1 kiaušinis
Vanilinis cukrus SAUDA, 100 g (ref: 477041208021)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Maltas cinamonas SANTA MARIA, 22 g (ref: 641847411813)
½ arbatinio šaukštelio cinamono
Druska SANTA MARIA, akmens, su malūnėliu, 140 g (ref: 731131002679)
Žiupsnelis druskos
Lazdynų riešutai ARIMEX, 100 g (ref: 477124981121)
50 g smulkintų riešutų (pvz., lazdyno)

Jūsų krepšelis

  • Jūsų krepšelyje nėra prekių
  • Taros mokestis: 0,00 €
  • Pakavimo mokestis: 0,00 €
  • Viso: 0,00 €