Visos prekės

Visos prekės

Lašiša citrininiame padaže

Paprastumas ir gardumas - tai atspindi šį patiekalą.

Eiga

1 Keptuvėje įkaitiname aliejų. Tuo tarpu suprieskoniuojam jau supjaustytus lašišos gabalėlius. Sudedame lašišą kepti, ant vidutinės liepsnos.
2 Nevartydami ir nejudindami lašišos gabalėlių, kepkite juos apie apie 5 minutes. Tuomet apverskite ir kepkite dar 2-3 minutes. Išimkite iš keptuvės į lėkštę ir atidėkite į šalį.
3 Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepėte lašišą, ištirpinkite sviestą. Suberkite smulkiai susmulkintus česnakus ir maišydami kepkite iki minutės, kol pasklis gardų aromatą. Suberkite miltus ir maišydami pakaitinkite minutę, iki kol neliks gumuliukų.
4 Pamažu pilkite grietinėlę, nuolat maišydami. Miltai neturėtų sušokti į gumuliukus – turite gauti vientisą grietinėlės padažą. Lygiai taip pat supilkite sultinį.
5 Suberkite nutarkuotas citrinų žieveles, išspauskite citrinų sultis, pagardinkite prieskoniais. Gerai išmaišykite ir kaitinkite padažą, vis maišydami, iki kol sutirštės.
6 Sudėkite tarkuotą sūrį.
7 Lašišos gabalėlius sudėkite atgal į keptuvę. Ir virš vidutinės ugnies pakaitinkite apie 2-3 minutes, kol lašiša sušils.

Ingredientai

Lašišos filė
4 gabalėliai
Česnakinė druska SANTA MARIA, 40 g (ref: 641847411831)
0,5 šaukštelio
Juodieji pipirai SANTA MARIA, žirneliais, 22 g (ref: 641847411808)
pagal skonį
Natūrali grietinėlė DVARO, 35% rieb., 450 ml (ref: 477023705424)
250 ml
Vištienos sultinys GALLINA BLANCA, 15 vnt., 150 g (ref: 841030035602)
250 ml
Kiet. sūris DŽIUGAS, DELICATE, brand. 24 mėn., 180 g (ref: 477029939299)
50 g
Citrinos, ENTERDONATO, 2 klasė, Turkija, kg (ref: 5002)
1 vnt
Česnakai, Kinija, I kl., 1 kg (ref: 6007)
3 skiltelės
Sviestas VILKYŠKIŲ, 82% rieb., 175 g (ref: 477020704571)
50 g
Kvietiniai miltai MALSENA, a. r., 550D, 2 kg (ref: 477007911001)
1 šaukštas

Jūsų krepšelis

  • Jūsų krepšelyje nėra prekių
  • Taros mokestis: 0,00 €
  • Pakavimo mokestis: 0,00 €
  • Viso: 0,00 €