1
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Tuo tarpu suprieskoniuojam jau supjaustytus lašišos gabalėlius. Sudedame lašišą kepti, ant vidutinės liepsnos.
2
Nevartydami ir nejudindami lašišos gabalėlių, kepkite juos apie apie 5 minutes. Tuomet apverskite ir kepkite dar 2-3 minutes. Išimkite iš keptuvės į lėkštę ir atidėkite į šalį.
3
Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepėte lašišą, ištirpinkite sviestą. Suberkite smulkiai susmulkintus česnakus ir maišydami kepkite iki minutės, kol pasklis gardų aromatą. Suberkite miltus ir maišydami pakaitinkite minutę, iki kol neliks gumuliukų.
4
Pamažu pilkite grietinėlę, nuolat maišydami. Miltai neturėtų sušokti į gumuliukus – turite gauti vientisą grietinėlės padažą. Lygiai taip pat supilkite sultinį.
5
Suberkite nutarkuotas citrinų žieveles, išspauskite citrinų sultis, pagardinkite prieskoniais. Gerai išmaišykite ir kaitinkite padažą, vis maišydami, iki kol sutirštės.
6
Sudėkite tarkuotą sūrį.
7
Lašišos gabalėlius sudėkite atgal į keptuvę. Ir virš vidutinės ugnies pakaitinkite apie 2-3 minutes, kol lašiša sušils.