Visos prekės

Visos prekės

Salotos su vištiena ir vynuogėmis.

Eiga

1 Vynuoges švariai nuplauti ir nusausinti.
2 Jei norisi, išlukštentas saulėgrąžas galima lengvai paskrudinti sausoje keptuvėje.
3 Rūkytą vištieną supjaustyti nedideliais kubeliais, vynuoges - pusiau. Susmulkinti pekino kopūstą.
4 Visus ingredientus sudėti į dubenį, įdėti pagal skonį majonezo ir gerai išmaišyti.

Ingredientai

Raudonos vynuogės Red VICTORIA,II kl., Italija, kg (ref: 6060)
300 g
Karštai rūkyta vištiena
500 g
Kininio kopūsto
0,5 vnt
Saulėgrąžos
1 sauja
Majonezas LIETUVIŠKAS, be konservantų, 61% rieb., 430 g (ref: 477058321540)
pagal skonį

Jūsų krepšelis

  • Jūsų krepšelyje nėra prekių
  • Taros mokestis: 0,00 €
  • Pakavimo mokestis: 0,00 €
  • Viso: 0,00 €