1
Išlydome šokoladą. Jei norėsite tinginį papildomai papuošti lydytu šokoladu, dalį šokolado atidėkite į šalį.
2
Kambario temperatūros sviestą šakutės pagalba sutriname su varške.
3
Sutrintą varške ir sviestą sumaišome su sutirštintu pienu, lydytu baltuoju šokoladu ir cinamonu iki vientisos masės. Svarbu, kad ši masė būtų tolygi, be jokių gumulėlių, todėl geriausia tai daryti su elektrinio trintuvo ar mikserio pagalba.
4
Sulaužome sausainius ir juos apipilame skystų produktų mase, viską gerai išmaišome, kad neliktų sausų sausainių.
5
Perkeliame masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, gerai suspaudžiame, kad neliktų oro ir laisvų tarpelių.
6
Įdedame tinginį nakčiai į šaldytuvą, kad sustingtų.
7
Jei puošite tinginį, sušalusį apšlakstykite lydytu šokoladu, jeigu norite galite dar pabarstyti pabarstukais.