Visos prekės

Visos prekės

Makaronai su moliūgų ir grietinėlės padažu

Švelnaus skonio makaronai su kreminiu moliūgų ir grietinėlės padažu – puikus pasirinkimas rudeniui. Šis receptas sujungia šilkinį moliūgo tyrę su švelnia grietinėle ir aromatingais prieskoniais, suteikdamas patiekalui subtilaus saldumo ir kreminės tekstūros. Greitai pagaminamas, jaukus ir maistingas patiekalas visai šeimai.

Eiga

1 Išvirkite sraigtelius pagal pakuotės nurodymus. Nusausinkite ir atidėkite į šalį.
2 Įkaitinkite keptuvėje šaukštą alyvuogių aliejaus ir suberkite moliūgo kubelius. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol moliūgas suminkštės.
3 Tada sudėkite moliūgą į maisto trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Jei reikia, įpilkite šiek tiek grietinėlės, kad tyrė būtų kreminė.
4 Įkaitinkite likusį šaukštą alyvuogių aliejaus keptuvėje, sudėkite česnaką ir kepkite, kol jis taps auksinės spalvos.
5 Tada įdėkite rūkytą kumpį ir kepkite, kol jis taps lengvai traškus.
6 Į keptuvę su kumpiu sudėkite moliūgų tyrę, įpilkite grietinėlės ir viską gerai išmaišykite.
7 Virkite keletą minučių, kol padažas truputį sutirštės.
8 Pagardinkite druska, pipirais ir žiupsneliu muskato riešuto.
9 Į padažą sudėkite išvirtus makaronus, gerai išmaišykite, kad jie pasidengtų kreminiu moliūgų padažu.

Ingredientai

Makaronai BARILLA FUSILLI, sraigteliai, 500 g (ref: 807680208598)
250 g
Sviestiniai moliūgai, Lenkija, 1 kg (ref: 2676)
200 g
Grietinėlė MARGĖ, 36%, 250 ml (ref: 477145904648)
100 ml
SERANO vyt. kumpis, pjaust., 100 g (ref: 841084307245)
100 g
Ypač tyras alyvuogių aliejus LUGLIO, 0.75 l (ref: 801844000205)
2 valgomieji šaukštai
Česnakai, Kinija, I kl., 1 kg (ref: 6007)
dvi skiltelės
Joduotoji druska SALT HILL, 1 kg (ref: 477132325779)
žiupsnelis
Juodieji pipirai SANTA MARIA, žirneliais, 22 g (ref: 641847411808)
žiupsnelis
Malti muskatų riešutai SAUDA, 28 g (ref: 477041209388)
žiupsnelis

Jūsų krepšelis

  • Jūsų krepšelyje nėra prekių
  • Taros mokestis: 0,00 €
  • Pakavimo mokestis: 0,00 €
  • Viso: 0,00 €