Visos prekės

Visos prekės

Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė

Eiga

1 Susmulkinti česnaką.
2 Į indą sudėti maskarponę, smulkintą česnaką ir supilti saulėje džiovintus pomidorus kartu su aliejumi.
3 Viską su blenderiuoti.
4 Galite mėgautis, tepant ant skrudintos bulkos ar džiuvėsėlių.

Ingredientai

Saulėje džiovinti pomidorai
280 g
Sūris MASCARPONE GALBANI, 80 %, 500 g (ref: 590240970166)
250 g
Česnakai, Kinija, I kl., 1 kg (ref: 6007)
2-3 skiltelės

Jūsų krepšelis

  • Jūsų krepšelyje nėra prekių
  • Taros mokestis: 0,00 €
  • Pakavimo mokestis: 0,00 €
  • Viso: 0,00 €