Visos prekės

Visos prekės

Čili sriuba su jautiena

Lengvai aštrius potyrius pažadinanti čili sriuba.

Eiga

1 Svogūną susmulkinti. Į didelį puodą dėti sviestą jį ištirpinti, suberti pjaustytą svogūną ir jį apkepti.
2 Česnaką susmulkinti, suberti į puodą ir kepti apie pusę minutės iki kol pasiskleis aromatas.
3 Tada sudėti jautieną su smulkiai pjaustyta šonine, pamaišyti ir kepti iki visiškai iškeps.
4 Į puodą sudėti trintus konservuotus pomidorus, garstyčias, supilti sultinį, suberti druską, pipirus, viską labai gerai išmaišyti, užvirti, tuomet sumažinti liepsną iki vidutinės ir palikti virti apie 15 minučių.
5 Į puodą įdėti kreminį sūrelį, daugiau nei pusę kiekio tarkuoto sūrio, susmulkintas petražoles, ir maišyti tol, kol sūris išsilydys ir visiškai įsilies į sriubą. Į puodą su sriuba supilti grietinėlę, užvirti ir nuimti nuo kaitros. Jei norisi, įberti druskos. Tuomet suberti čili dribsnius, viską išmaišyti.
6 Prieš patiekiant galima suberti likusį čederio sūrį.

Ingredientai

Jautienos faršas JAUTIENOS GURU, kg (ref: 546374)
500 g
Konservuotų trintų pomidorų
250 g
Fermentinis sūris DVARO, 50% r.s.m., fas., 240 g (ref: 477033704602)
150 g
Sodrus jautienos sultinys MAGGI KOSTILJA, 120 g (ref: 858500246964)
200 ml
Grietinėlė MARGĖ, 36%, 250 ml (ref: 477145904648)
100 ml
Lydytas tepamas sūrelis RAMBYNO MILDUTĖ, 175 g (ref: 477029904621)
80 g
Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė BIOVELA, pjaust.,a.r., 140 g (ref: 477008117612)
50 g
Raudonieji svogūnai, II kl., Lenkija, kg (ref: 2010)
1 vnt
Česnakai, Kinija, I kl., 1 kg (ref: 6007)
2 skiltelės
DAUMANTŲ TRADICINĖS garstyčios, 185 g (ref: 477049121504)
1 v. š.
Petražolės 25 g, II kl., Italija , vnt (ref: 477902559045)
1 sauja
Akmens druska KLODAWSKA, 1,1 kg (ref: 590258700095)
pagal skonį
Grūsti juodieji pipirai SANTA MARIA, 18 g (ref: 474001817066)
pagal skonį
Malti Čili pipirai, 40 g (ref: 477041209387)
pagal skonį

Jūsų krepšelis

  • Jūsų krepšelyje nėra prekių
  • Taros mokestis: 0,00 €
  • Pakavimo mokestis: 0,00 €
  • Viso: 0,00 €