1
Svogūną susmulkinti. Į didelį puodą dėti sviestą jį ištirpinti, suberti pjaustytą svogūną ir jį apkepti.
2
Česnaką susmulkinti, suberti į puodą ir kepti apie pusę minutės iki kol pasiskleis aromatas.
3
Tada sudėti jautieną su smulkiai pjaustyta šonine, pamaišyti ir kepti iki visiškai iškeps.
4
Į puodą sudėti trintus konservuotus pomidorus, garstyčias, supilti sultinį, suberti druską, pipirus, viską labai gerai išmaišyti, užvirti, tuomet sumažinti liepsną iki vidutinės ir palikti virti apie 15 minučių.
5
Į puodą įdėti kreminį sūrelį, daugiau nei pusę kiekio tarkuoto sūrio, susmulkintas petražoles, ir maišyti tol, kol sūris išsilydys ir visiškai įsilies į sriubą. Į puodą su sriuba supilti grietinėlę, užvirti ir nuimti nuo kaitros. Jei norisi, įberti druskos. Tuomet suberti čili dribsnius, viską išmaišyti.
6
Prieš patiekiant galima suberti likusį čederio sūrį.