1
Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir petražoles.
2
Vištienos krūtinėlės file perpjaukite per pusę, kad gautumėte 2 plonas filės juosteles.
3
Vištienos file įtrinkite vištienos prieskoniais, druska, pipirai ir saldžiosios paprikos prieskoniais (prieskonių dėkite tiek, kiek pagal skonių Jums jų reikėtų).
4
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite pakepinti svogūną.
5
Suberkite česnaką ir trumpai pakepinkite.
6
Sudėkite ryžius į keptuvę trumpai pakepinkite ir į keptuvę supilkite vištienos sultinį ir vandenį, virkite ant vidutinės ugnies iki kol ryžiai suminkštės, jeigu yra reikmės vandens papildykite.
7
Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištieną iš abiejų pusių apie 3-4 minutes.
8
Kai vištiena jau beveik visa apkepta, o ryžiai jau suminkštėje į ryžius galite suberti sūrį, tepamąjį sūrelį, grietinėlę, petražoles, pipirus, druską ir vėl leiskite troškintis 3 minutes.
9
Vištieną supjaustykite juostelėmis ir išdėliokite ant pagardintų ryžių.