Tik Klaipėdos ir Sendvario GULBELĖSE pirkėjams dovanojama ledų porcija, perkant už 15 eur ir daugiau.

Karštos dienos reikalauja gaivinančių malonumų! Užsukus į GULBELĖ parduotuves (Klaipėdos Gulbelė, Taikos pr. 84, Klaipėda ir Sendvario Gulbelė, Rasytės g. 1, Trušelių k., Klaipėdos r.) ir apsipirkus už 15 eurų ar daugiau, dovana kiekvienam – porciją skanių ledų! 🍦🍦🍦

Akcijos Taisyklės:

Akcijoje DOVANA – ledų porcija dalyvaujančios ledų rūšys: šokoladiniai ledai SUPER VIVA su kakaviniu įdaru ir vafliniu traškučiu, 170 ml; grietininiai POLS kolos skonio ledai su kolos skonio glaistu, 120 ml; vanilinis plombyras DADU, 120 ml; ledų batonėlis SNICKERS, 48 g (toliau – DOVANA). DOVANA parenkama atsitiktiniu būdu.

Norint atsiimti DOVANĄ, galutinė pirkinių krepšelio suma turi būti 15 EUR ar daugiau jau pritaikius visas pirkimo metu galiojančias nuolaidas.

Į 15 EUR pirkinių sumą neįskaičiuojami tabako gaminiai, alkoholiniai gėrimai, pradinio maitinimo ir specializuoti kūdikių mišiniai, nereceptiniai vaistai, GULBELĖ dovanų kortelės ir čekiai, loterijos bilietai, trečiųjų asmenų teikiamos paslaugos (išankstinio mokėjimo kortelių papildymai, sąskaitų apmokėjimas, elektroniniai bilietai, superkama ir (ar) keičiama tara ir t. t.).

To paties apsipirkimo metu perkant už 15 EUR ar daugiau galite įgauti tik 1 DOVANĄ. DOVANĄ apsipirkimo įteikia pardavėja-kasininkė.

Neatsiėmus DOVANOS to paties apsipirkimo metu, vėliau DOVANA nesuteikiama.

Akcijoje dalyvaujančios parduotuvės: Klaipėdos Gulbelė, Taikos pr. 84, Klaipėda, ir Sendvario Gulbelė, Rasytės g. 1, Trušelių k., Klaipėdos raj. sav.

DOVANŲ skaičius ribotas.