Visos prekės

Visos prekės

Silkė su pomidorų padažu ir džiovintais baravykais.

Eiga

1 Baravykus pamirkykite ir išvirkite pasūdytame su laurų lapais vandenyje.
2 Aliejuje patroškinkite smulkintą svogūną.
3 Sudėkite baravykus, supilkite pomidorų padažą ir dar patroškinkite. Jei reikia, dar pagardinkite laurų lapeliais ir pipirais. Kai atvės, sumaišykite su gabalėliais pjaustyta silke.

Ingredientai

Silkių filė VIČI, be aliejaus, 200 g (ref: 477019013007)
200 g
Džiovinti grybai
40 g
Svogūnai, 40-60, Lenkija, II kl., kg (ref: 6002)
1 vnt
Pomidorų padažas KĖDAINIŲ, be konservantų, 500 g (ref: 477058320914)
5 šaukštai
Alyvuogių aliejus LA ESPANOLA ypač tyras, 750 ml (ref: 841066000102)
70 g
Akmens druska KLODAWSKA, 1,1 kg (ref: 590258700095)
šiek tiek
Juodieji pipirai malti SALDVA, 25 g (ref: 477017381466)
šiek tiek
Lauro lapai SAUDA, 40 g (ref: 477041209019)
10 lapelių

Jūsų krepšelis

  • Jūsų krepšelyje nėra prekių
70.00 € iki nemokamo pristatymo

neviršijus 20kg svorio

  • Taros mokestis: 0,00 €
  • Pakavimo mokestis: 0,00 €
  • Viso: 0,00 €