Visos prekės

Visos prekės

Lašišos sriuba

Lašišos gabalėliai apgaubti lengva grietinėle, sužadins skonio receptorius.

Eiga

1 Lašišą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves ir svogūną supjaustyti mažais gabalėliais, morką sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti.
2 Į puodą įdėti sviestą jį ištirpinti. Suberti svogūną, ir apkepti kelias minutes. Tuomet supilti sultinį. Sudėti bulves, morkas ir virti apie 15 minučių iki kol bulvės ir morkos bus minkštos ir išvirusios.
3 Tada į puodą sudėti lašišos gabaliukus, supilti grietinėlę ir atsargiai pamaišyti. Virti kelias minutes iki kol išvirs. Pagardinti druska, pipirais.
4 Krapus susmulkinti. Į lėkštes išpilstyti sriubą ir pabarstyti krapais. Dabar jau galima patiekti.

Ingredientai

Žuvies sultinio
1,5 l
Lašišos file
450 g
Bulvės , II kl., Lietuva, kg (ref: 6038)
200 g
Natūrali grietinėlė DVARO, 35% rieb., 450 ml (ref: 477023705424)
250 ml
Morka
1 vnt
Svogūnai, 40-60, Lenkija, II kl., kg (ref: 6002)
1 vnt
Sviestas VILKYŠKIŲ, 82% rieb., 175 g (ref: 477020704571)
40 g
Česnakinė druska SANTA MARIA, 40 g (ref: 641847411831)
pagal skonį
Juodieji pipirai malti SALDVA, 25 g (ref: 477017381466)
pagal skonį
Krapai 25 g, II kl., Italija, vnt (ref: 477902559046)
1 sauja

Jūsų krepšelis

  • Jūsų krepšelyje nėra prekių
70.00 € iki nemokamo pristatymo

neviršijus 20kg svorio

  • Taros mokestis: 0,00 €
  • Pakavimo mokestis: 0,00 €
  • Viso: 0,00 €