Atkreipkite dėmesį: renkantis lokaciją, jūsų pirkinių krepšelis yra išsaugomas, tačiau abiejų lokacijų krepšeliai nesujungiami. Norėdami atlikti pirkimo procesą, turite pasirinkti Jums tinkamą vieną lokaciją.
Bananų duona – tai puikus būdas panaudoti pernokusius bananus. Ji drėgna, kvapni ir labai skani.
Eiga
1Bananus sutrinkite šakute iki vientisos masės.
2Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską.
3Dubenyje išsukite kiaušinius su cukrumi iki purios masės. Supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
4Į šlapių ingredientų masę suberkite sutrintus bananus ir sausus ingredientus. Švelniai išmaišykite, kol tešla bus vientisa.
5Paruoštą tešlą supilkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepkite 180°C temperatūroje apie 45-50 minučių, arba kol įsmeigtas medinis pagaliukas išliks švarus.
Ingredientai
Bananai, II kl. Ekvadoras, kg (ref: 5003)
3 vnt.
Sviestas ROKIŠKIO, 82% rieb., 200 g (ref: 477024504517)
100 g
LIETUVOS cukrus, 1 kg (ref: 477029000000)
100 g
Kiaušiniai, AL, 10 vnt (ref: 477901715021)
2 vnt.
Kepimo milteliai KLINGAI, 30 g (ref: 477085521256)
2 arbatiniai šaukšteliai
Joduotoji druska SALT HILL, 1 kg (ref: 477132325779)