Klasikinis cukinijų apkepas

Skanus ir lengvas patiekalas, pagamintas iš tarkuotų cukinijų, kiaušinių ir sūrio.

Eiga

1 Cukinijas sutarkuokite stambia tarka ir nuspauskite perteklinį skystį.
2 Dubenyje išplakite kiaušinius, suberkite tarkuotą sūrį, česnaką, petražoles, druską ir pipirus.
3 Į masę suberkite cukinijas ir gerai išmaišykite.
4 Paruoštą masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
5 Kepkite 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 minutes, arba kol apkepas gražiai apskrus.

Ingredientai

Cukinija,II kl., Lenkija , 1 vnt (ref: 7820)
2 vnt.
Kiaušiniai, AL, 10 vnt (ref: 477901715021)
4 vnt.
Raudonasis čederio sūris TRULY IRISH, 48 %, 200 g (ref: 539151914865)
150 g
Česnakai, Kinija, I kl., 1 kg (ref: 6007)
dvi skiltelės
Petražolės 25 g, II kl., Italija , vnt (ref: 477902559045)
2 valgomieji šaukštai
Joduotoji druska SALT HILL, 1 kg (ref: 477132325779)
žiupsnelis
Malti juodieji pipirai SANTA MARIA, 16 g (ref: 474001817065)
žiupsnelis
Sviestas ROKIŠKIO, 82% rieb., 200 g (ref: 477024504517)
gabalėlis