Bananiniai varškėčiai

Varškėčiai su bananais – tai puikus pasirinkimas pusryčiams. Jie ne tik skanūs, bet ir labai maistingi. Varškė yra puikus baltymų šaltinis, o bananai suteikia energijos.

Eiga

1 Varškę sutrinkite šakute, bananą supjaustykite mažais gabalėliais.
2 Dubenyje sumaišykite varškę, bananą, kiaušinį, manų kruopas, druską ir cukrų (jei naudojate).
3 Šlapiu šaukštu formuokite nedidelius varškėčius.
4 Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir kepkite varškėčius iš abiejų pusių po kelias minutes, kol apskrus.
5 Patiekite su mėgiamomis uogomis.

Ingredientai

Varškė DVARO, 9% rieb., pol. maiš., patogi pakuotė, 400 g (ref: 477027504770)
250 g
Bananai, II kl. Ekvadoras, kg (ref: 5003)
1 vnt.
Kiaušiniai, M, 10 vnt (ref: 477901715010)
1 vnt.
Manų kruopos FERNANDO, 800 g (ref: 477903225200)
2 valgomieji šaukštai
Joduotoji druska SALT HILL, 1 kg (ref: 477132325779)
žiupsnelis
LIETUVOS cukrus, 1 kg (ref: 477029000000)
1 arbatinis šaukštelis
Ypač tyras alyvuogių aliejus LUGLIO, 0.75 l (ref: 801844000205)
2 valgomieji šaukštai