Agurkų, fetos sūrio ir raudonųjų svogūnų salotos su žolelėmis

Agurkų, fetos sūrio ir raudonųjų svogūnų salotos su žolelėmis – tai gaivus ir lengvas patiekalas, kuris puikiai tinka tiek kaip savarankiškas užkandis, tiek kaip garnyras prie įvairių patiekalų. Šios salotos pasižymi ryškiomis spalvomis, traškiu agurku, pikantišku raudonuoju svogūnu, kreminiu feta sūriu ir gaiviomis žolelėmis. Jos yra ne tik skanios, bet ir sveikos, nes gausu vitaminų, mineralų ir skaidulų.

Eiga

1 Agurkus nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
2 Fetos sūrį sutrupinkite.
3 Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.
4 Sumaišykite agurkus, fetos sūrį, svogūnus, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, krapus, petražoles, druską ir pipirus.
5 Patiekite iš karto

Ingredientai

Agurkai trumpavaisiai, Lietuva, II kl., kg (ref: 5025)
2 vnt
Feta sūris OLYMPUS, 150 g (ref: 520217805307)
100 g
Raudonieji svogūnai, II kl., Lenkija, kg (ref: 2010)
0.5 vnt
Ypač tyras alyvuogių aliejus LUGLIO, 0.75 l (ref: 801844000205)
2 valgomieji šaukštai
Citrinos, EUREKA, Turkija, 2 klasė, kg (ref: 5002)
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
Krapai 25 g, II kl., Italija, vnt (ref: 477902559046)
1 šaukštas smulkintų krapų
Petražolės 25 g, II kl., Italija , vnt (ref: 477902559045)
1 šaukštas smulkintų krapų
Druskos ir pipirų pagal skonį