Dešrainiai su trimis skirtingais padažais

Greitai ir lengvai pagaminami dešrainiai tinkantys visai šeimai.

Eiga

1 Paruoškite padažus: 1. Majonezo-garstyčių padažas: sumaišykite majonezą su garstyčiomis pagal skonį. 2. Česnakinis padažas: sutrinkite česnaką, sumaišykite su jogurtu, majonezu ir pagardinkite druska bei pipirais. 3. Pomidorų padažas: pašildykite pomidorų padažą, galite įdėti šiek tiek cukraus ar medaus pagal skonį.
2 Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
3 Kepkite dešreles ant grotelių, keptuvėje ar orkaitėje, kol gražiai apskrus.
4 Į bandelę dėkite salotų lapą, dešrelę, griežinėliais supjaustytus agurkus ir pomidorą.
5 Dešrainius galite apibarstyti tarkuotu sūriu.
6 Paruoštus dešrainius pašildykite orkaitėje 5-10 minučių, kol bandelės taps traškios.
7 Užpilkite norimu padažu (galite naudoti visus tris arba rinktis vieną mėgstamiausią).

Ingredientai

Virtos pieniškos dešrelės KREKENAVOS KLAIPĖDOS, a.r., 300 g (ref: 477060916293)
6 vnt.
Gurmaniškos dešrainių bandelės, 300 g (ref: 474007226616)
6 vnt.
Marinuoti agurkėliai SPILVA, 670 g (ref: 477013520517)
2 vnt.
Agurkai trumpavaisiai, Lietuva, II kl., kg (ref: 5025)
2 vnt.
Pomidorai, II kl., Belgija , kg (ref: 5022)
2 vnt.
Salotos vazonėlyje, 1 vnt (ref: 477901703011)
1 vnt .
Majonezas VILNIUS, PIRMAS LIETUVIŠKAS, 35% rieb., 475 ml (ref: 477902289165)
2 valgomieji šaukštai
SUSLAVIČIAUS garstyčios FELIX, 160 g (ref: 477013520301)
2 arbatiniai šaukšteliai
Pomidorų padažas DAUMANTŲ, KARALIŠKAS, 500 g (ref: 477049121406)
2 valgomieji šaukštai
Česnakai, Kinija, I kl., 1 kg (ref: 6007)
dvi skiltelės
Ekologiškas jogurtas DOBILAS, natūr. 3,5-4,6% rieb., 300 g (ref: 477029904718)
2 valgomieji šaukštai
Valgomoji akmens druska, 1 kg (ref: 477132325796)
žiupsnelis
Malti juodieji pipirai SAUDA, 100 g (ref: 477041208024)
žiupsnelis