Šilta naktinė avižų košė su obuoliais, cinamonu ir riešutais

Šiltos košės paruošimas nereikalauja daug laiko, o su mūsų receptu būsite pasiruošę mėgautis naktine avižų koše, kurią tereikės pašildyti ryte.

Eiga

1 Paruošimas (iš vakaro):
2 Į dubenį arba sandarų indą suberkite avižinius dribsnius, chia sėklas ir supilkite pieną. Gerai išmaišykite.
3 Įmaišykite tarkuotą obuolį, pridėkite cinamono ir šiek tiek medaus ar klevo sirupo pagal skonį. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą per naktį.
4 Ryte:
5 Pašildykite košę mikrobangų krosnelėje arba puode ant silpnos ugnies, kol ji sušils. Kai košė bus šilta, apibarstykite graikiniais riešutais arba migdolais dėl papildomo traškumo ir skonio.

Ingredientai

Avižiniai dribsniai MALSENA ENERGIJA (3 min), 400 g (ref: 477902820090)
1/2 stiklinės avižinių dribsnių
Pienas DVARO, natūralus, pl. but., 3,5% rieb., 2 l (ref: 477023704106)
1 stiklinė pieno
Obuoliai JONAGOLD 80+,IIkl., Lenkija, kg (ref: 2133)
1 vnt
Ispaninio šalavijo (chia) sėklos GĖRYBIŲ RAGAS, 200 g (ref: 477902339847)
1 šaukštas
Lietuviškas medus, 700 g (ref: 477903131010)
1 šaukštelis
Cinamonas SAUDA, 100 g (ref: 477041209046)
1/2 šaukštelio