Vakarų Lietuvoje atidaryta antra „Gulbelės“ grupės parduotuvė: pasižymės išskirtiniu asortimentu

Klaipėdos priemiestyje veiklą pradėjo nauja UAB „Gulbelės“ tinklo parduotuvė. Kaip teigia jos vadovai, pastaroji yra orientuota į vietos bendruomenės poreikius ir lūkesčius, todėl asortimentas čia išskirtinis: daugiau įdomesnių maisto prekių, platesnė prekių grupė vaikus auginančioms šeimoms. Investicijos į šią prekybos vietą Klaipėdos regione siekia daugiau kaip 0,1 mln. eurų.

„Bendruomeniška“ parduotuvė

Įrenginėjant naują „Sendvario Gulbelės“ parduotuvę daug dėmesio buvo skirta analizuojant vietovę ir jos gyventojų poreikius. Todėl, pasak tinklo direktorės komercijai Lauros Aurylės, buvo priimtas sprendimas atidaryti visiškai kitokią nei yra likusios „Gulbelės“ tinklo krautuvės.

„Vertinant, kokios parduotuvės reikia priemiesčio gyventojui, kad ši atlieptų jo poreikius, priėjome išvadą, jog mūsų įprastos koncepcijos ir prekių asortimento parduotuvių modelis turi atrodyti kitaip. Jis turi atitikti lokalaus kliento kasdienius pasirinkimus, įpročius ir norus“, – sako L. Aurylė.

Mažmeninės prekybos tinklo „Gulbelė“ vadovas Arūnas Tarnauskas pažymi, kad naujai duris atvėrusi parduotuvė – unikali ir „bendruomeniška“.

„Dabar yra laikotarpis, kai mes augame ir keičiamės. Tačiau ne tik didėjančiu parduotuvių skaičiumi, bet ir tuo, kad atsižvelgiame į tai, kas svarbu lokaliam gyventojui, bendruomenei. Todėl džiugu, kad sugebame būti lankstūs, prisitaikyti ir keistis dėka jų. Užmegztas ryšys su vietos bendruomene mums yra labai svarbus“, – pažymi A. Tarnauskas.

Unikalus asortimentas

Naujoje Klaipėdos priemiesčio parduotuvėje asortimentas išsiskiria platesnio spektro prekių pasiūla, atliepiančia vietos gyventojų poreikius.

„Čia vietos gyventojai vertina laiką savo aplinkoje, aukštą kokybę, išskirtinumą. Todėl atėję į „Sendvario Gulbelės“ krautuvę jie ras išskirtinių ir įdomių maisto prekių arčiau savo namų. Artėjant vasarai, prekybos vietoje bus daugiau grilinimui skirtų produktų – nuo įvairių BBQ padažų ir kepimui skirtų priedų, iki plataus aukštos kokybės mėsos pasirinkimo: šviežia antiena, triušiena, brandinta jautiena“, – teigia direktorė komercijai ir priduria, kad klientai galės įsigyti pelėsinio sūrio ar saliami dešros su trumais, įvairių užtepėlių, išskirtinių kruopų ar įdomesnių makaronų.

Be to, atsižvelgiant į tai, kad atokiau nuo Klaipėdos miesto šurmulio priemiestyje gyvena daug jaunų šeimų su vaikais, naujoje krautuvėje vaikiškų prekių asortimentas yra platesnis nei kitose tinklo krautuvėse.

„Tarp gyventojų dominuoja jaunos, mažus vaikus auginančios šeimos, todėl pagalvojome ir apie juos. Atrinkome išskirtinį prekių asortimentą, kuriame bus platesnis saugių ir aukštos kokybės higienos ir maisto prekių pasirinkimas mažyliams“, – sako L. Aurylė.

Grupės investicijos į šią, Rasytės g. 1, Trušelių k. įsikūrusią, „Sendvario Gulbelės“ parduotuvę siekia daugiau kaip 0,1 mln. eurų.

Šiuo metu įmonei priklauso 65 krautuvės Šakių, Vilkaviškio, Marijampolės, Jurbarko, Panevėžio, Šilalės, Tauragės, Kelmės, Prienų rajonuose, Kazlų Rūdoje, Kalvarijoje, Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone.