„Gulbelės“ grupės plėtra: atidaryta pirmoji parduotuvė didmiestyje

Klaipėdoje veiklą pradėjo nauja UAB „Gulbelės“ tinklo parduotuvė. Pastaroji pasižymės inovatyviais sprendimais bei dar didesniu greito apyvartumo prekių asortimentu. Investicijos į vakarų Lietuvoje esančią prekybos vietą siekia 0,1 mln. eurų.

Moderni įranga ir išlaikytas dizainas

Klaipėdoje įrenginėjant naujas parduotuvės patalpas buvo siekiama išlaikyti vientisumą su pastaraisiais metais atnaujintomis „Gulbelės“ tinklo parduotuvėmis. Todėl, pasak tinklo direktorės komercijai Lauros Aurylės, ir naujoje parduotuvėje Klaipėdoje yra išlaikoma vientisa stilistinė linija.

„Siekėme, kad tiek atnaujintos, tiek ir naujai duris pravėrusios tinklo parduotuvės būtų panašios ir sukurtų atpažįstamumo jausmą. Dėl to daugelis darbų – patalpų remontas, įsigyti prekybiniai stelažai, jų išdėstymas – Klaipėdos krautuvėje buvo tokie, kaip ir kitose mūsų tinklo krautuvėse“, – sako „Gulbelės“ atstovė.

Tuo tarpu aukštą produktų kokybę, užtikrins supirkta nauja, profesionali įranga – modernūs šaldytuvai ir šaldikliai. Pastarieji padės taupiai naudoti energiją ir tvirčiau žengti žaliuoju tvarumo keliu.

„Modernizuojant esamas ar atidarant naujas parduotuves daug dėmesio skiriame produktų kokybei, o ji neatsiejama nuo inovacijų diegimo. Tad nuolatos sekame naujoves ir stengiamės pritaikyti tai, kas geriausia savo tinkle. Nepamirštame ir tvarumo tikslų, nes jie – vieni prioritetinių“, – pažymi L. Aurylė.

Didesnis šviežių produktų pasirinkimas

Vakarų Lietuvoje veiklą pradėjusioje naujoje krautuvėje iš viso sukurtos 7 naujos darbo vietos. Parduotuvės plotas siekia 220 kv.m. ploto ir yra 11-a pagal dydį tinkle. Tai pirmoji „Gulbelės“ grupės krautuvė didmiestyje.

Grupės investicijos į šią parduotuvę siekia 0,1 mln. eurų, kurių didžioji dalis atiteko naujos įrangos įsigijimui bei patalpų įrengimui.

„Gulbelės“ atstovės teigimu, iš visų tinklo parduotuvių, Klaipėdoje bus didžiausias greito apyvartumo prekėms skirtas savitarnos priesienis, kurio kurio ilgis sieks 12,5 m.

„Parduotuvėje bus gausus pieno produktų, mėsos ir kitų šviežių produktų pasirinkimas. O taip pat nestigs ir šio tinklo lojalių klientų mėgstamų, čia vietoje kepamų šviežių bandelių. Taip pat paklausiausių „Gulbelės kepyklėlės“ duonos ir konditerijos gaminių“, – sako ji.

Patogus apsipirkimas nelaukiant eilėse

Iš kliento perspektyvos parengtas produktų išdėstymas leis greitai ir lengvai pasipildyti prekių krepšelį, o už prekes apmokėti nelaukiant eilėse pavyks dėl įrengtų savitarnos kasų, kurių naujojoje Klaipėdos parduotuvėje bus dvi.

„Visuomet stengiamės pateisinti klientų lūkesčius ir atliepti jų poreikius ne tik gausiu ir įvairiu asortimentu, bet ir sukuriant maksimalų patogumą ir gerąją apsipirkimo patirtį. Tad paskaičiavome, kad kelios savitarnos kasos išspręs susidarančių eilių problemą piko metu“, – sako L. Aurylė.

Mažmeninės prekybos tinklo „Gulbelė“ vadovas Arūnas Tarnauskas džiaugiasi, kad per pastaruosius metus jų tinkle netrūksta teigiamų permainų.

„Šis laikas mums yra atsinaujinimo ir plėtros metas. Per pastaruosius metus atnaujinome nemažai savo tinklo parduotuvių, o sykiu ir praplėtėme jų skaičių, ne tik regionų centruose, bet ir viename iš šalies didmiesčių. Tai didelis pasiekimas, kuriuo su visa komanda didžiuojamės. O lengva adaptacija ir greitas naujų ir lojalių klientų atsiradimas motyvuoja stengtis“, – sako tinklo vadovas.

Šiuo metu įmonei priklauso 64 krautuvės Šakių, Vilkaviškio, Marijampolės, Jurbarko, Panevėžio, Šilalės, Tauragės, Kelmės, Prienų rajonuose, Kazlų Rūdoje, Kalvarijoje, Klaipėdoje.