Atnaujinta Marijampolės „Gulbelė“: tvaresni sprendimai ir dar geresnė pirkėjų apsipirkimo patirtis

Antradienį duris atvėrė atnaujinta „Marijampolės Gulbelė-3“ parduotuvė, esanti R. Juknevičiaus g. 84 gatvėje. Pasak prekybos tinklo atstovų, nuo šiol pirkėjų laukia atnaujintas interjeras, moderni įranga ir dar platesnis asortimentas.

Moderni įranga kels kokybės ir tvarumo lygį

Prieš ketverius metus Marijampolės centre esanti parduotuvė buvo minimaliai rekonstruota, joje pertvarkytos prekių grupės ir vietoje pradėtos kepti šviežios bandelės. Visgi didieji, iš pagrindų parduotuvę pakeitę atnaujinimo darbai įvyko pastarųjų metų bėgyje, kuomet joje buvo pakeisti ir atnaujinti prekybiniai stelažai. Pasak „Gulbelės“ tinklo direktorės komercijai Lauros Aurylės, parduotuvės interjeras buvo atnaujintas ir pritaikytas, atliepiant pirkėjų lūkesčius, kad šiems apsipirkimo patirtis būtų maloni ir patogi.

„Marijampoliečiai, įžengę į atnaujintą parduotuvę, pamatys akivaizdžius pokyčius. Pirmiausia tai pasikeitęs prekybinių stelažų ir prekių grupių išdėstymas. Manome, kad dabar pirkėjams bus paprasčiau naviguoti po krautuvę ir patogiau apsipirkti“, – sako „Gulbelės“ atstovė.

Taip pat buvo įsigyti nauji ir modernūs šaldytuvai ir šaldikliai. Pastarieji ne tik užtikrins aukštą produktų kokybę, bet ir lems mažesnes sąskaitas už elektros energiją.

„Prioritetą skiriant kokybei, naujoji šaldymo įranga leis nuosekliai išlaikyti aukštą produkcijos kokybės lygį. Negana to, investicijos į modernius sprendimus leis tvariau naudoti energiją, toliau diegti naujoves ir nepertraukiamai tobulinti parduotuvės veiklą“, – teigia L. Aurylė.

Įvairesnis ir platesnis asortimentas

Optimalus lentynų išdėstymas susijęs ir su dar viena naujiena „Marijampolės Gulbelė-3“ krautuvėje. Po atnaujinimo padidėjo ir tapo įvairesnis prekių asortimentas. Visose prekių kategorijose atsirado naujų pasiūlymų pirkėjams.

„Nuo šiol marijampoliečiai ir miesto svečiai „Gulbelės“ parduotuvėje ras dar didesnį gaiviųjų gėrimų, kavų ir arbatų įvairovę bei pasirinkimą. Gerų žinių turime ir gyvūnų augintojams – išplėsta gyvūnų ėdalų kategorija“, – pažymi prekybos tinklo direktorės komercijai.

Smaližiai taip pat apsidžiaugs pamatę, kad krautuvėje išsiplėtė saldainių ir sausainių asortimentas. Pirkėjai ras ir dar gausesnį, Šakiuose gerai žinomos ir vertinamos cukrainės „Laimė“ bei „Gulbelės“ tinklo, paklausiausių kepyklėlių gaminių kiekį.

„Mėgstamiausius mūsų tinklui priklausančių kepyklėlių gaminius tieksime ir Marijampolėje. Pirkėjai galės įsigyti daugiau šviežio, šilto ar atvėsinto maisto, o taip pat ir jau tradicija tapusias, vietoje kepamas bandeles“, – asortimento naujienas išskiria marketingo specialistė.

Mažesnės eilės ir daugiau patogumo

Klientų aptarnavimo kokybės gerinimas – buvo dar vienas krautuvės naujinimo darbų tikslas. Tad buvo atnaujinta kasos zona kartu su čia esančiais baldais. Taip pat pastatyta papildoma savitarnos kasa.

„Didesnį dėmesį ir investicijas kreipėme į tai, kaip sutrumpinti pirkėjų apsipirkimo laiką paskutiniame žingsnyje. Pirkėjų patogumui atnaujinome kasos zoną, kuri ne tik vizualiai atrodo patrauklesnė bet ir, svarbiausia, leidžia taupyti visų laiką. Piko valandomis tai ypač reikšminga, nes eilės ženkliai efektyviau tirps“, – komentuoja „Gulbelės“ atstovė.

Pasak mažmeninės prekybos tinklo „Gulbelė“ vadovo Arūno Tarnausko, Marijampolės krautuvės naujinimo darbai buvo atlikti pagal 2023 metų renovacijų planą.

„Reguliariai atnaujiname savo tinklo krautuves visoje Lietuvoje. Įvertiname pastatą, įrangos nusidėvėjimą ir pagal poreikį bei galimybes žiūrime, ką galime suremontuoti, pakeisti naujesniu ir tvaresniu. Esame orientuoti į atsinaujinimą ir naujovių diegimą, ypač tokių, kurie prisidėtų prie aukštesnės kokybės, patogumo ir tvarumo kūrimo krautuvėje. Po atnaujinimo Marijampolės krautuvėje rodikliai pagal šiuos tris kriterijus smarkiai pagerėjo ir tikimės, kad pirkėjai tai pastebės“, – sako tinklo vadovas.

Į „Marijampolės Gulbelė-3“krautuvės atnaujinimo darbus ir įrangos supirkimą iš viso investuota 150 tūkst. eurų. Artimiausiu metu bendrovė planuoja atnaujinti dar 3 tinklo parduotuves – Šilalės „Aibė”, Mokolų „Gulbelė” ir Kriūkų „Gulbelė”. Šiuo metu įmonei priklauso 63 krautuvės Šakių, Vilkaviškio, Marijampolės, Jurbarko, Panevėžio, Šilalės, Tauragės, Kelmės rajonuose, Kazlų Rūdoje, Kalvarijoje ir Prienuose.