Vasaros pabaigai – šventiškas darbų reziume

Praėjusį savaitgalį „Gulbelės grupės“ darbuotojai susirinko Paežerių dvare (Vilkaviškio raj.) pasidžiaugti pastarųjų 2 su puse metų (kasmetinei šventei įvykti sutrukdė pandemija) pasiekimais ir atšvęsti sėkmingai baigtus darbus bei naujų projektų pradžią. Nuotaikingoje programoje sekė direktoriaus Arūno Tarnausko kalba, svečių sveikinimai, apdovanojimai už darbo stažo jubiliejus, nominacijos GULBĖS SPARNAS 2022, furšetas ir grupių „Tik Du“ bei „Čili‘nam“ koncertas.

Įmonės vadovo Arūno Tarnausko kalboje tilpo ir sveikinimo žodžiai, ir įveikti bei laukiantys iššūkiai, ir padėka tiems, kurie kasdien kartu tiek vieni dėl kitų, tiek dėl klientų. Vieni įmonei reikšmingų partnerių – Kauno prekybos pramonės ir amatų rūmai: bendruomenės sukaupta patirtis ir ištikima bendrystė ja dalinantis, priimant verslui svarbius sprendimus.

Paežerių dvare vykusiose iškilmėse apsilankęs Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius oficialioje renginio dalyje pasveikino susirinkusiuosius ir ypatingai pagerbė Arūną Tarnauską, UAB „Gulbelė“ vadovą, KPPAR viceprezidentą bei aktyvų Šakių atstovybės vadovą, įteikdamas „Padėkos ženklo“ apdovanojimą už nuopelnus Kauno ir Marijampolės regionų verslui ir Rūmų sistemos plėtrai.

Už indėlį į sėkmingą įmonės veiklą Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų „Darbo žvaigždės medalio“ apdovanojimu įvertinta ilgametė UAB „Gulbelė“ personalo vadybininkė Milda Kaminskienė, KPPAR Personalo vadovų klubo narė.

Su 30-uoju UAB „Gulbelė“ jubiliejumi pasveikino Aibės Aljanso vadovas, generalinis direktorius Renatas Vaitkevičius įteikdamas monumentalią dovaną latvių vadinamą „ugnies bumbulu“. Ūkio skyrius papildė jį LED lempa ir pavertė išskirtine renginio dekoracija vakarėjant.

Šakių rajono savivaldybės meras Edgaras Pilypaitis ne tik padovanojo dainą apie Zanavykiją ir atkreipė dėmesį į įmonės misiją garsinti savo kraštą, ne vien kurti darbo vietas bei gerinti infrastruktūrą. Jis padėkos raštais apdovanojo įmonės teisininkę Liną Tarnauskienę bei UAB „Kuchmistrai“ direktorę Jolitą Briedę. Jų abiejų veiklos glaudžiai susijusios konkrečiuose projektuose, kurie kelia krašto turizmo bei svetingumo paslaugas iki aukščiausio nacionalinio kokybės standarto.

Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka taip pat gyrė įmonės veiklą akcentuodamas lietuviško paveldo bei bendruomeniškumo puoselėjimą. Jis padėkos raštais pagerbė „Gulbelės“ krautuvės Vilkaviškyje vedėją Ritą Orintienę bei „Gulbelės kepyklėlės“ (vad. Violeta Lazdauskienė) komandą už Sūduvos metams išskirtinį skonį suteikusį gaminį „Sūduvos boba“. Muzikiniais intarpais džiugino Šakių kultūros centro vaikų dainavimo grupė „Šmiki šmaki“.

Nuo 2022 metų 5 metų darbo jubiliejus švenčia 110 darbuotojų, 10 metų – 40, 15 metų – 25, 20 metų – 9, 25 metų – 5. Verta paminėti, kad pardavėja-kasininkė Irena Dovydaitienė įmonėje dirba jau 50 metų ir sėkmingai tvarkosi tiek su šiandieninėmis technologijomis, tiek puikiai išmano kolektyvo puoselėjamas tradicijas, kurios siekia toliau, nei dabartinis UAB „Gulbelė“ pavidalas.

Tradicija tapę apdovanojimai „Gulbės sparnas 2022“ šiemet įteikti 19-kai nominantų.

UAB „Gulbelė“ inf.

Apie mus rašo:

Kauno prekybos pramonės ir amatų rūmai

Vilkaviškio savivaldybė

Laikraštis „Draugas”