Didžiausias džiaugsmas – laimingas klientas

Ši vasara pilna išskirtinių iššūkių, tačiau laikomės tradicijų ir vėl padovanojome savo klientams 10 arbūzų švenčiant Tarptautinę arbūzų dieną. Konkurse aktyviai dalyvavo esami ir nauji mūsų paskyros Facebook sekėjai. Tai puikus įrodymas, kad savo klientų gyvenime esame ne tik krautuvė, bet ir patikimas kaimynas, kuriam rūpi, kuris džiugina, kuris padeda atrasti tai, ko ieškai.

Konkurse mūsų Facebook paskyroje vėl buvo pralošta 10 arbūzų. Laimėtojai džiaugėsi galimybe išsirinkti prizą ir dėkojo už puikią vitaminų dozę: siurprizą, prizą ir džiaugsmą juo dalintis su šeima.

Renata Sakalauskaitė Aleksienė (Šakių „Gulbė“), Marija Fausta (Marijampolės Gulbelė), Živilė Radzevičiūtė (Pilviškių Gulbelė), Rita Katiliauskienė (Lekėčių Gulbelė), Aušra Kacvinkelytė (Griškabūdžio Gulbelė), Aušra Gegužytė Misiūnė (Panevėžio Gulbelė), Giedrė Geru (Gelgaudiškio Gulbelė), Regina Lidienė (Užvenčio Gulbelė), Rasa Meilutytė (Lukšių Aibė), Gabrielė Sabliauskienė (Kriūkų Aibė).

Regioninių krautuvių stiprybe išlieka kasdienis ryšys su klientais, kurį puoselėjame ir tada, kai nesimatome akis į akį. Dėl to socialiniuose tinkluose dalinamasi asortimento, naujienomis, patraukliais pasiūlymais bei rengiami žaidimai su aktualiais prizais. „Keli pastarieji metai geriausiai išmokė, kad mūsų klientams reikalingas ne tik kokybiškas aptarnavimas krautuvėse, bet ir galimybė susisiekti socialiniuose tinkluose, net paskambinti dėl kilusių klausimų,“ – pasakoja UAB „Gulbelė“ pirkimų skyriaus vadovė Asta Bezoraitienė. Pasak jos, dabar daug lemia greitis ir patogumas. Klientai nori rasti krautuvės akcijas dar prieš ateidami į prekybos vietą, kad susiplanuotų pirkinius, dėl to kaininį ledinį pradėta platinti ne tik savo bet ir kituose tinklapiuose. Kartą per savaitę siunčiamas naujienlaiškis su specialiais www.e-gulbele.lt pasiūlymais bei patarimais, kaip tvarkytis namuose ar virtuvėje, priminimais apie tradicines šventes, įdomesnes progas bei pramogas.

UAB „Gulbelė“ inf.