Pokyčiai nuo pirmadienio galiojantys “Gulbelės” krautuvėse

Nuo pirmadienio, balandžio 4 d., Vyriausybės sprendimu, visoje šalyje keičiama apsauginių veido kaukių ir respiratorių dėvėjimo tvarka uždarose patalpose. Šis pasikeitimas tiesiogiai liečia ir prekybos sektorių bei apsipirkimo vietas Jose nuo pirmadienio apsauginių veido kaukių ar respiratorių dėvėjimas tampa rekomendacinio pobūdžio. Šis pasikeitimas nuo pirmadienio įsigalioja ir visose „Gulbelė“ krautuvės – apsipirkimo metu apsauginių veido kaukių ar respiratorių dėvėjimas tampa rekomenduojamas, o ne privalomas.

„Nuo balandžio 4 d. keičiasi apsauginių veido kaukių ar respiratorių dėvėjimo tvarka uždarose patalpose. Ji galioja ir apsiperkant „Gulbelės“ krautuvėse. Nuo pirmadienio minėtos apsauginės priemonės nebėra privalomos, tačiau išlieka rekomenduojamos. Šis sprendimas galios tiek parduotuvių pirkėjams, tiek ir personalui. Prašome visų pirkėjų ir toliau parduotuvėse laikytis kitų koronaviruso prevencijos reikalavimų, kad tiek personalui, tiek ir pirkėjams būtų užtikrinta saugi apsipirkimo aplinka“, – sako UAB “Gulbelė” personalo vadybininkė Milda Kaminskienė.

UAB „Gulbelė“ atstovė primena, jog išlieka ir toliau galioti saugaus apsipirkimo taisyklės. Visose parduotuvėse ir toliau prašoma laikytis saugaus 2 metrų atstumo, dezinfekuoti rankas, šviežių kepinių skyriuje naudoti apsaugines vienkartines pirštines. Visose „Gulbelė“ krautuvėse ir toliau bus dezinfekuojami įvairūs parduotuvės paviršiai, išliks saugaus atstumo žymėjimas prie kasų.

Planuojantiems pirkinius ir norintiems išvengti susibūrimų, primename, jog www.e-gulbele.lt kurjeriai veikia Šakių, Jurbarko miestuose ir rajonuose, Marijampolės ir Vilkaviškio miestuose.

UAB „Gulbelė“ inf.