10 kartų daugiau naudos apsiperkantiems vakare!

„Kartojame sėkmingą pernykštę akciją, kai klientai, apsipirkdami nuo 18 val. gauna net 10 % pinigėlių nuo apsipirkimo į savo AIBĖS lojalumo kortelę. Tai net 10 kartų daugiau nei kitu laiku,“ – apie prasidėjusią akciją pasakoja UAB „Gulbelė“ ekonomistė Jurgita Bataitienė. Pasak jos, tokiu būdu klientai raginami planuoti apsipirkimus, lankytis krautuvėse kai srautai mažesni, apsipirkti greičiau ir sutaupyti daugiau.

„Rekomenduojame sekti mūsų akcijas internete ir iš anksto susidaryti pirkinių sąrašą. Greičiau apsipirkti padės ir savitarnos kasos,“ – dalinasi patarimais J. Bataitienė. Kaip teigia ekonomistė, klientai dar nedrąsiai renkasi www.e-gulbele.lt paslaugas, tačiau jau yra ne mažai reguliarių klientų, vis dažniau tėvams ar seneliams prekes užsako užsienyje gyvenantys vaikai. Jau ne viena šeima pasinaudojo saugiu pristatymu izoliacijos metu.

„Artimiausiu metu krautuvėse turėsime ir bekontakčio prekių atsiėmimo paslaugas,“ – pasakoja Jurgita. Planuojama, kad internetinėje parduotuvėje apmokėtą užsakymą bus galima atsiimti artimiausioje tinklo krautuvėje. „Stengiamės suteikti klientams kuo daugiau galimybių rinktis saugesnį apsipirkimą,“ – sako Jurgita apgailestaujanti dėl užsitęsusios pandemijos ir tiek, darbuotojų, tiek klientų patiriamų nepatogumų.

Pasiūlymas visose mūsų krautuvėse (nuoroda į krautuvių sąrašą) galioja iki 2021 m. gruodžio 22 d. Lojalumo taškai nesuteikiami alkoholiniams gėrimams, tabako gaminiams, loterijos bilietams, dovanų kortelės, tarai ir trečiųjų asmenų teikiamoms paslaugoms.

UAB „Gulbelė”: info