UAB “Gulbelė” direktorė komercijai: “Mūsų stiprybė – kasdienis ryšys su klientais”

Ar teko girdėti, kad japonai mėgsta dovanoti ir dovanų gauti maistą, o sąrašo viršuje yra arbūzai ir melionai? „Jie dovanojami vasarą, karščiausiu metų laiku. Be to, labai svarbu pats arbūzas ir ant jo priklijuota etiketė. Pigiai nupirktas turguje jis nebus tokia gera dovana, kaip nupirktas gražiame prekybos centre su gražia etikete“, – pasakoja Vytauto Didžiojo universiteto Azijos studijų centro vadovas Aurelijus Zykas.

Paskutinį vasaros mėnesį UAB “Gulbelė” pasitiko dalindama šypsenas – socialiniame tinkle “Facebook” esančioje krautuvių tinklo paskyroje, jau antrus metus iš eilės, skelbė konkursą skirtą Tarptautinei arbūzų dienai.

„Pasaulinė pandemija privertė prisitaikyti prie naujos realybės ir rasti alternatyvius būdus daugybei veiklų. Iššūkių tiekėjams, pardavėjoms-kasininkėms ar vadybininkams pasitaiko ir šiandien. Veiklos stiprinimas internete – buvo vienas iš neišvengiamų sprendimų norint išlaikyti ryšį su bendruomene,“ – pasakoja naujoji įmonės direktorė komercijai Laura Aurylė.

Pasak jos, regioninių krautuvių stiprybė – kasdienis ryšys su klientais, kurį ne lengva palaikyti gyvai, kai parduotuvių kasose įrengti apsauginiai skydai, būtina dėvėti kaukes ir vengti ilgesnio nei 15 minučių kontakto. “Pastebime, kad žmonės prie mūsų krautuvių susitinka pažįstamus ir stabteli pasišnekučiuoti. Šypsotis bent akimis nepamiršta ir kasininkės, tačiau tai pilnai neatstoja klientų poreikio pasitarti ar sužinoti ką nors apie asortimento naujienas,“ – tikina L. Aurylė. Geriausius pasiūlymus klientai vis dar gali rasti kaininiuose leidiniuose, kartą per savaitę patarimų ir naujų idėjų gauna e-gulbele.lt naujienlaiškio prenumeratoriai, o socialiniuose tinkluose dalinamasi naujienomis, patraukliais pasiūlymais bei rengiami žaidimai su aktualiais prizais.

Tarptautinės arbūzų dienos proga vėl buvo pralošta 10 arbūzų t.y. šiemet net 110 kilogramų. Laimėtojai džiaugėsi galimybe išsirinkti prizą ir dėkojo už puikią vitaminų dozę: siurprizą, prizą ir džiaugsmą juo dalintis su šeima.

Prizais džiaugėsi: Neringa Mozūraitienė (Kriūkų Gulbelė), Jurgita Bartkutė (Eržvilko Gulbele), Dalė Sabaliauskienė, (Šakių Gulbelė), Ona Ferensienė (Bartninkų Gulbele), Danguole Kriauciunaite-Kriauciuniene (Kudirkos Naumiesčio Aibė), Vilija Ceplinskienė (Liudvinavo Gulbelė), Rasa Sebestijonienė (Gelgaudiškio Aibė), Vilma Barienė (Sintautų Gulbelė), Rasa Murauskienė (Jurbarkų Aibė), Dalia Vaitiekunienė (Mokolų Gulbelė).