“Gulbelės” krautuvėse dar daugiau pasirinkimo mėgstantiems mėsos gaminius

“Vasara – ne tik šašlykų ir grilio metas, bet ir laikas, kai mūsų pirkėjai išrankesni, mieliau bando naujienas. Dėl to stengiamės tenkinti jų smalsumą ir nuolat ieškome kuo nustebinti,” – sako pirkimų skyriaus vadovė Asta Bezoraitienė. Naujas mūsų partneris plečiant mėsos gaminių asortimentą krautuvių lentynose – UAB ” Senieji Teresės mėsos gaminiai”.

Kazlų Rūdoje įsikūrusi įmonė “Gulbelės” tinkle krautuvėms nuo šiol tiekia šalto rūkymo dešreles, kiaulienos nugarinę, šoninę, kumpį ir kelių rūšių dešras bei keptą kiaulienos šoninę. Mus papirko gamintojo noras supažindinti žmones visoje Lietuvoje su tradiciniais suvalkietiškais mėsos gaminiais.

„Šiuolaikinis žmogus dažnai yra pamiršęs ar net nežino natūraliai rūkyto mėsos gaminio skonio ir kvapo, todėl mūsų darbas yra, buvo ir bus padėti vis dažnesniam mėsos valgytojui atrasti tikrą skonį. Didžiuojamės būdami sertifikuoti Lietuvos kulinarinio paveldo gamintojai. Stengiuosi žmonėms perteikti meilę tradicijoms, meilę geram kokybiškam mėsos skoniui, bei nuostalgiškai sugrąžinti į vaikystę,“ – pasakoja įmonės “Senieji Teresės mėsos gaminiai” vadovas Mantas Eitminavičius. Pasak jo, norint užsiimti tokiu verslu neužtenka asmeninės ambicijos ar laiko patikrintų receptūrų. Ypatingai svarbu komanda. Gaminių kokybė priklauso nuo pat mėsą tiekiančio ūkininko iki bet kurio įmonės darbuotojo filosofijos. Jis didžiuojasi galėdamas pristatyti jums gaminius, kuriems pats kelia aukščiausius reikalvimus.

Pasak M. Eitminavičiaus, svarbu, kad ir klientas žinotų, kaip geriausia mėsos gaminius patiekti šeimos stalui. “Štai mūsų šalto rūkymo kiaulienos dešrelės natūraliame apvalkale. Jos yra ypatingai liesos, todėl labai svarbu jų neperkaitinti, kad neišbėgtų paskutinis riebaliukas ir jos neišsausėtų. Užteks vos 3-5 min. kepant, troškinant arba apverdant su jau patroškintais su kopūstais. Tokiu būdu paruošę dešreles mėgausitės jų traškiu ir sultingu skoniu,” – dalinasi patirtimi Mantas ir juokiasi, kad apie rūkytos šoninės, nugarinės ar kumpio suderinanumą su juoda rugine duona bei šviežiu ar paraugtu agurku nėra ir ką kalbėti.

UAB „Senieji Teresės mėsos gaminiai“ – mėsos perdirbimo įmonė, kuri siūlo platų asortimentą šalto ir karšto rūkymo mėsos gaminius: lašiniai, įvairi gabalinė produkcija, bei dešros ir dešrelės. Savo asortimente turi ir vytintų gaminių. Siekiant pagaminti išskirtinio skonio, Lietuvos kulinarinio paveldo receptūras atitinkantį gaminį, bendradarbiaujama su Lietuvos ūkininkais. Įmonėje įdiegta RVASVT (rizikos veiksnių ir svarbių valdymo taškų) sistema, kuri garantuoja efektyvią kokybės kontrolę, gamybos procesų valdymą. Gaminių kokybė yra sistemingai tikrinama akredituotoje laboratorijoje.

LRT video reportažas:

UAB “Gulbelė” info