TAUPYK SU GULBELE, ILSĖKIS ZYPLIŲ DVARE! (laimėtojai)

Joninių žaidimas vyks nuo 2021 m. birželio 10 d. iki 2021 m. birželio 30 d. (imtinai), tad kviečiame dalyvauti jau dabar ir burtų keliu laimėti 10 GULBELĖS kepyklėlės gaminių rinkinių, 10 cukrainės LAIMĖ tortų, o finale vienas dalyvis laimės pagrindinį prizą – 150 € vertės nakvynę 4 žvaigždučių viešbutyje „Zyplių dvaro oficina“ su pusryčiais ir dvariška degustacija restorane „Kuchmistrai“. ŽAIDIMO REGISTRACIJA ČIA

10 GULBELĖS kepyklėlės gaminių rinkinių pradžiugins visa šeimą ir leis pasijusti mūsų gaminių žinovais. Nustebinsime ir populiariausiais, ir sveikesnės, ir vasariškos linijos kepiniais. Kepyklėlės filosofija apjungia lietuvišką pagarbą duonos kepimui ir jos valgymo tradicijas bei naujoves. Šiandieninis mokslo progresas verčia keisti požiūrį į duonos gaminius ir rasti jiems tinkamiausią vietą savo kasdienėje mityboje bei ant šventinio stalo.

10 cukrainės LAIMĖ tortų – taps priežastimi susėsti visiems prie bendro stalo ar svarbiu akcentu žymint šeimyninę progą. Itališka kava, kruasanais ir kanelėmis garsėjanti cukrainė pačioje Šakių širdyje, ant ežero kranto, vasarą siūlo mėgautis ledais, šviežiai spaustomis sultimis bei šerbetais ar kava su ledu ir bandyti naujoves. Visgi, šeimos šventėms karštuoju metų laiku rekomenduojama rinktis klasikinius skonius, kurie atsparesni karščiui, labiau dera su šventinio stalo įvairesniu meniu.

150 € vertės nakvynę 4 žvaigždučių viešbutyje „Zyplių dvaro oficina“ su pusryčiais ir dvariška degustacija restorane „Kuchmistrai“ – ir viskas vienam laimėtojui su kvietimu mėgautis dviese. Dar tik pernai duris atvėręs išmanusis viešbutis stebina svečius dvarišką dvasią išlaikančiu, bet aukštus šiuolaikinio komforto reikalavimus atitinkančiu stiliumi. O restoranas jau 4 metus džiugina tuo pačiu principu: nenuvilia nei gurmanų, nei tradicinės virtuvės mylėtojų – kiekvienas gali rasti sau tinkamą patiekalą, kurio istorija primins apie turtingą mūsų krašto pareitį.

Pirmojo etapo laimėtojai:

Danutė Černevičienė

Aušra Gustaitienė

Vida Gumbakienė

Laura Siurnaitė

Naida Ralickienė

Jurgita Birštonaitė

Mantas Gelažis

Galina Puidokienė

Akvilė Budreckaitė

Laima Naumavičienė

Antrojo etapo laimėtojai:

Vaida Venckūnienė,

Genė  Kardauskienė

Rasa Samajauskaitė

Bronė Valtienė

Regina Puskunigienė

Nijolė Vaičiulienė

Audrius Stankevičius

Loreta Butkėraitienė

Dalia Vaitiekūnienė

Jurgita Dikšaitienė

Pagrindinio prizo laimėtoja:

Regina Mekšraitienė


Su laimėtojais bus susisiekta elektroniniu paštu ir susitarta dėl prizų atsiėmimo mūsų krautuvėse 🎁

UAB “Gulbelė” info