Naujas veidas varškės sūrelių kategorijoje

HITAS NR1 PROTEIN 3in1 – taip sportiškai į lietuvių ypatingai mėgstamų sūrelių kategoriją ateina PROTEIN – Glaistyti Varškės Sūreliai 3in1 VANILĖS skonio, CRÈME BRÛLÉE skonio ir SU BRAŠKĖMIS. Su pirkėjų jau pamėgtais skoniais naujieji bandys konkuruoti dabar vis svarbesniais duomenimis: daug baltymų, be laktozės ir su 30% mažiau cukraus. Pasiūlymas turėtų sudominti ne tik šeimos mityba besirūpinančias mamas, bet ir sportuojančius ar figūrą atidžiau prisižiūrinčius.

Pavasaris – puiki pradžia naujai pradžiai

„Manau, pastūmėjo pokyčiams,“ – pasakoja jis ir džiaugiasi galėdamas pristatyti dar vieną naujieną krautuvių lentynose. „Lukšių pieninės istorija siekia jau daugiau nei 80 metų, todėl ją nustebinti nėra paprasta,“- sako Žygimantas Čiūta. Pasak jo, pandemija ir karantino laikotarpiai ne tiek nustebino ar nuskriaudė, kiek privertė aiškiau susidėlioti prioritetus ir daugiau pažvelgti į save, pamatyti savo stipriąsias puses. Dėl to krautuvėse jau rasite ne tik fiksuoto (230 g) svorio ir šiuolaikiškoje pakuotėje supakuotu 3 rūšių sūrių, bet ir naują sūrelių liniją 3in1.

Lietuvos pasididžiavimas

„Lukšių pieninės“ gaminamas varškės sūris nuo 2014 m. įregistruotas saugomų kilmės vietos nuorodų ir saugomų geografinių nuorodų registre. Įmonės komercijos direktorius Ž. Čiūta tikina, kad būtent šis gaminys – 100% Zanavykų krašto ambasadorius ir įmonė tuo labai didžiuojasi. „Kas jeigu ne mes?“ – šypsosi jis ir pasakoja, kad keičiantis valgymo įpročiams noras skanauti kokybišką produkciją nesikeičia, todėl ir „Lukšių pieninė“ visada kėlė sau tokį pagrindinį tikslą: „Ne kiekybė, bet kokybė yra svarbiausia.“. Aukšta pieno produktų kokybė ir puikus skonis – pagrindinis įmonės darbo principas. Todėl Lukšių pieninė gamina pieno produktus tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų ir lietuviško pieno. Formuojant produktų asortimentą ir kuriant naujus prekinius ženklus, atsižvelgiama į tai, kas aktualu kiekvienam šeimos nariui: kokybė, skonis, natūralumas.

Jo didenybė – varškės sūris

Lietuvos dvaruose ir pasiturinčių bajorų namuose varškės sūris buvo gaminamas ir mėgstamas jau viduramžiais, nors ir dabar rastume užsiimančių tokia gamyba vadovaujantis principu „pats melžiu, pats spaudžiu“. Tai – neatsiejama Lietuvos kulinarinio ir tautinio paveldo bei įvaizdžio dalis, jo būtina paragauti norint pažinti lietuvišką virtuvę. „Didžiuojamės galėdami svečiams pasiūlyti tai, ko nerasi tokiose sūriais garsėjančiose šalyse kaip Italija ar Prancūzija,“ – sako restorano „Kuchmistrai“ istorinės virtuvės šefas Artūras Rakauskas. Jis beveik kiekvieną sezoną pristato naują krosnyje kepto varškės sūrio receptą.

Naujas senųjų tradicijų veidas

„Mūsų pieninė sėkmingai dirba nuo 1939-ųjų. Esame lyderiai varškės sūrių kategorijoje, o tai verčia prisiimti atsakomybę dėl šio produkto vartojimo tendencijų,“- pasakoja įmonės komercijos direktorius Žygimantas Čiūta. – „Keičiasi laikai, keičiasi vartotojai , turime keistis ir mes. Supratome, kad turime būti inovatyvūs jeigu norime, kad ir ateities kartoms mūsų produkcija būtų patraukli.“ Dabar ne tik „Zanavykų keptas sūris“ ir „Lukšių rūkytas sūris su česnaku“, bet ir “SENOLIŲ – Lietuviškas varškės sūris” bus fiksuoto (230 g) svorio ir šiuolaikiškoje pakuotėje. Nuostabus skonis – jau ankščiau žinomas šių gaminių privalumas.

„Lukšių pieninė“ – viena seniausių Lietuvoje pieno perdirbėjų ir pieno produktų gamintoja, o Zanavykų krašte – pati didžiausia. Šiandien populiarūs įmonės produktai: grietinė, varškė, varškės sūriai – gaminami nuo pieninės veiklos pradžios. Įmonė išsaugojo gamybos tradicijas, bet kartu įdiegė naujas technologijas. Tai leido lanksčiau ir greičiau prisitaikyti prie šiuolaikinių vartotojų poreikių. Šiuo metu įmonė siūlo platų pieno produktų asortimentą ir nuolat džiugina ne tik akcijomis, bet ir naujais gaminiais.

Platų „Lukšių pieninės“ gaminių asortimentą rasite visose UAB „Gulbelė“ krautuvėse bei parduotuvėje internete www.e-gulbele.lt. Planuodami savaitės pirkinius nepamirškite geriausių savo krašto gaminių.

UAB “Gulbelė” inf.