„Gulbelė“ krautuvės: reaguojame į klientų poreikį patogiai pasirinkti elektros tiekėją

Nuo šiol „Gulbelės“ krautuvių tinklo klientai galės gauti informacijos apie nepriklausomo elektros energijos tiekėjo pasirinkimą ir pasirašyti elektros tiekimo sutartis su „Perlas Energija“.

Jau prasidėjo antrasis elektros energijos rinkos liberalizavimo etapas. Šiuo metu naują – nepriklausomą elektros energijos tiekėją – turi pasirinkti gyventojai, kurie sunaudoja  1000-5000 kWh elektros per metus. Sunaudojantys mažiau elektros taip pat jau gali rinktis naują tiekėją.

Pirmasis liberalizavimo etapas parodė, kad daliai klientų, gyvenančių mažuose miestuose ir miesteliuose, sudėtinga sudaryti sutartis internetu, kaip kad siūlo daugelis nepriklausomų elektros tiekėjų. Žmonėms tiesiog patogiau naują tiekėją pasirinkti atstovybėse ar kitose fizinėse prekybos vietose. Taip jie greitai ir paprastai gauna svarbiausią informaciją bei per trumpą laiką  patogiai pasirašo sutartis.

„Yra nemažai gyventojų miesteliuose ar kaimuose, kurie neturi galimybės sutarčių pasirašyti internetu. Jie neturi mobiliojo parašo ar tiesiog nesinaudoja internetinėmis paslaugomis, galbūt ir nepasitiki savo pačių jėgomis, tvarkant svarbius duomenis. Priežastys gali būti skirtingos, tačiau aišku viena – joms reikalingas sprendimas. Pažįstame savo klientus, girdime jų poreikius ir labai stengiamės juos atliepti. Todėl pradėjome partnerystę su „Perlas Energija“.

Labai džiaugiuosi, kad „Gulbelės“ krautuvėse esančiuose „Perlo“ terminaluose mūsų klientai galės ne tik nusipirkti loterijos bilietą, apmokėti sąskaitas, mokesčius, bet ir pasirašyti elektros tiekimo sutartis“, – naujieną pristato UAB „Gulbelė“ ekonomistė Jurgita Bataitienė.

„Perlas Energija“ vadovas Vilius Juraitis taip pat džiaugiasi, kad bendradarbiavimas su „Gulbelės“ krautuvėmis padės dar geriau reaguoti į klientų norą paslaugas gauti arti namų, paprastai ir aiškiai.

„Garantinis elektros tiekimas, kuris prasidėtų nepasirinkus naujo elektros energijos tiekėjo, bus brangesnis. Todėl norime padaryti viską, kad klientams būtų kuo patogiau pasirinkti naują tiekėją. Dabar situacija dėl epidemijos yra labai sudėtinga, suvaržytas judėjimas, todėl regionų gyventojai ne visuomet turi galimybę atvažiuoti į didesnius miestus ar susitikti su artimaisiais, kurie padėtų naują elektros tiekėją pasirinkti internetu“, – pasakoja „Perlas Energija“ atstovas.

V. Juraitis taip pat pabrėžė, kad „Perlo“ terminalų paslaugos „Gulbelės“ krautuvėse teikiamos jau ilgą laiką, ši partnerystė patikrinta laiko ir pačių klientų.

Jo teigimu, kitas puikus dalykas yra tai, kad klientams apie elektros tiekimą ir rinkos pokyčius paaiškins jų pažįstami parduotuvės darbuotojai. Naują tiekėją bus galima pasirinkti tiesiog užsukus apsipirkti, taip sutaupant laiko, o visas sąskaitas – ir toliau patogiai apmokėti „Perlo“ terminaluose.

„Stengiamės ne tik būti šalia klientų, siūlyti žemas elektros kainas, turime ir daugybę papildomų naudų. Visi pasirašantys sutartis sau „Perlas Energija“, dovanų gauna įmokų knygelę, nemokamas įmokas už elektrą „Perlo“ terminaluose visus 2021 m., tik jiems skirtą specialių pasiūlymų katalogą“, – primena „Perlas Energija“ vadovas.

„Perlo“ terminalų darbo laikas sutampa su „Gulbelės“ krautuvių darbo laiku. Terminaluose teikiama „Perlas Energija“ elektros energijos tiekimo sutarčių pasirašymo paslauga, iš viso galima atsiskaityti daugiau kaip už 1400 paslaugų. Vienoje vietoje sumokėsite už komunalinius mokesčius, draudimo, lizingo įmokas, grąžinti kreditus, susimokėti už mokslą, darželį, būrelius, apmokėti telefono, interneto, kabelinės televizijos bei daugelį kitų sąskaitų.