Pirkite už 20 € ir daugiau, gaukite dovanų kiaušinio laikiklį!

Dėkite į jį savo margutį ir dalinkitės nuotraukomis GULBELĖ Facebook paskyroje. Vieno iš Jūsų laukia saldi dovanėlė.

Dėmesio: dovana neišduodama už alkoholinių gėrimų, tabako gaminių, vaistų, GULBELĖ dovanų kortelių, trečiųjų šalių paslaugų (loterijos bilietų, išankstinio mokėjimo kortelių papildymo, sąskaitų apmokėjimo, draudimo paslaugų, elektroninių bilietų ir t.t.) mokamas sumas.

Velykinio Facebook konkurso taisyklės ir sąlygos

1. Dalyvavimas Konkurse – tai sutikimas su žemiau pateiktomis sąlygomis ir taisyklėmis.

2. Dalyvauti Konkurse negali UAB “Gulbelė” darbuotojai, taip pat jų giminės ir asmenys, tiesiogiai dalyvaujantys organizuojant šį Konkursą. Dalyvauti Konkurse gali tik šalies, kurioje vykdomas konkursas, teritorijoje gyvenantys asmenys.

3. Dalyvavimo sąlygos:

3.1. Konkurse gali dalyvauti visi norintys ir atitinkantys šių sąlygų reikalavimus. 3.2. Norint dalyvauti Konkurse, būtina būti registruotu socialinio tinklo „Facebook“ nariu (tinklapyje www.facebook.com) ir Gulbelė krautuvių (https://www.facebook.com/gulbele/) paskyros sekėjų. Dalyvaujant šiame Konkurse ir naudojantis Facebook.com socialiniu tinklu visi dalyviai įsipareigoja laikytis Facebook.com naudojimosi taisyklių ir kitų taisyklių, kurias nustatė šio socialinio tinklo administracija. Konkurse dalyvaujančiam asmeniui pažeidus Facebook.com tinklapyje nurodytas naudojimosi šiuo tinklu taisykles, tai tampa neginčijamu pagrindu pašalinti dalyvį iš Konkurso.

3.2. Organizatorius UAB “Gulbelė” talpina dalyvavimo šiame konkurse sąlygas: gulbele.lt

3.3. Dalyvis, norintis dalyvauti Konkurse, turi atlikti konkurso užduotį: po konkurso įrašu pasidalinti nuotrauka su gautu kiaušinio laikikliu. Turinio neatitinkančios nuotraukos gali būti šalinamos.

3.4. Organizatorius turi teisę savo nuožiūra patikrinti dalyvių duomenų tikrumą ir pareikalauti dokumentų, patvirtinančių nurodytus duomenis.

3.5. Konkursas vyksta nuo 2021 m. kovo 25 d. iki 2021 m. balandžio 14 d. Paskutinę Konkurso dieną, balandžio 14 d. 12:00 val., laimėtojas bus paskelbtas socialiniame tinkle Facebook.com, Gulbelė krautuvių puslapyje. Konkurso organizatorius turi teisę viešai paskelbti laimėtojo vardą.

4. UAB “Gulbelė” pasilieka teisę keisti šias taisykles ir sąlygas, o taip pat be išankstinio įspėjimo, dėl bet kurios priežasties ir bet kuriuo metu, pristabdyti arba atšaukti Konkursą. UAB “Gulbelė” neįsipareigoja atnaujinti šiame dokumente esančios informacijos. Dalyvavimo Konkurse sąlyga yra priimti šias taisykles kaip galutines. Šiuo atveju dalyvis sutinka laikytis šių taisyklių.

5. Konkurso organizatorius: UAB “Gulbelė”, V. Kudirkos g. 61, Šakiai