Jėgas suvienijusio verslo paramą ligoninė vadina stebuklu

“Matykime prasmę, išlaikykime kryptį ir aistrą tam, ką darome ir, svarbiausia – nenustokime vieni kitiems rūpėti.” – kvietė Marijampolės Rotary klubas, tad džiaugiamės galėję prisidėti prie kovos su pandemija apskrityje, kurioje daugiausiai mūsų darbuotojų.

UAB “Gulbelė” prisidėjo prie klubo rengtos akcijos VšĮ Marijampolės ligoninės pavadintos stebuklu. Konkrečiai prie 20 vnt. didelės tėkmės sistemų “High flow” su integruoti tėkmės generatoriumi pirkimo.

“Verslo ir gyventojų solidarumas parodė, kiek daug galime susivieniję ir kaip labai mums visiems rūpi bendra gerovė,” – sakė UAB “Gulbelė” vadovas Arūnas Tarnauskas. Pasak jo, įmonė ieškojo būdo prisidėti prie kovos su pandemija ir būtent ši iniciatyva pasirodė tinkama: operatyvi, tikslinga ir nukreipta ten, kur jaučiame didžiausią problemą.

Gyvybiškai svarbi įranga, kurios vertė 337610,32 €, pirmosiose kovos su koronavirusu gretose stovintiems Marijampolės medikams leido išsaugoti sergančių sveikatą ir net gyvybę. Susitikimo metu medikai papasakojo apie patirtas situacijas, akimirkas ir darbą su nauja ir modernia įranga.

Nacionalinės žiniasklaidos dėmesio sulaukusi Marijampolės Rotary klubo ir Marijampolės garbės piliečio Klemenco Agento iniciatyva „Drauge atremkime koronaviruso grėsmę Marijampolės ligoninėje“ nepaliko abejingų, o Marijampolės ligoninės direktorius tai vadina tikru stebuklu. „Kolegos iš kitų ligoninių stebisi, kaip marijampoliečiai gebėjo taip susivienyti, įsiklausyti į pagalbos šauksmą ir sukurti tokį stebuklą. Iš pradžių labai tikėjausi, kad ligoninę pasieks vienas ar du svarbūs medicininiai aparatai, bet kad ši iniciatyva įgaus tokį pagreitį, kai per mėnesį mes buvome apginkluoti 114 modernios įrangos vienetų – nedrįsau nes sapnuoti“, – kalbėjo Mantas Čėsna.

Marijampolės Rotary klubas ir kiekvienas šio klubo narys verti didžiausios pagarbos, nes visi dėjo milžiniškas pastangas, kad ši iniciatyva įgautų, ko gero, Lietuvoje dar neregėtą pagreitį ir leistų Marijampolės ligoninėje besigydantiems žmonėms jaustis saugiems ir žinoti, kad medikai, aprūpinti modernia įranga, darys viską, kad išsaugotų jų sveikatą ir gyvybę.

Kartu su mumis pagalbos ranką ištiesė:

Mantingos labdaros ir paramos fondas, Marijampolės savivaldybė, Marijampolės Rotary klubas, UAB  „Statybos ritmas“, UAB  „Pakma“, Mantinga, Labdaros ir paramos fondas „Juodeliai & Co“, UAB „Sumeda“, UAB „Stevila“, UAB „Statybos ritmas“, UAB „Kalstata“, UAB „Fatalitas“, UAB „Ipukis logistics“, UAB koncernas „Alga“, UAB „ICECO Holding“, AB Grigeo“, UAB „Transportas Lt“, UAB „Vernitas“, UAB „Mavista“, Marijampolės apskrities LIONS klubas, Stiprūs Kartu  Laisvės TV, UAB „Kelranga“, Padovinio ŽŪB, UAB „Swetrak“, CIE LT Forge, Laidojimo namai „Saulėlydis“, UAB  „Ratainė“, TFA Logistics Ltd, UAB „Balčiūnų klinika“, UAB „Vidara“, Arūnas Astrauskas ir Rotary Club of Chicagoland Lithuanians, Jolanta Staniulienė, UAB „Dentis Lab“, UAB „Trys rodikliai” , R. Kupstienės odontologijos klinika, UAB ,,Autobilas”, UAB  „Sparta textile“, UAB „Valdema“, UAB „Lifrania“, UAB „Baldgama“, UAB „Sipra-auto“, UAB „Klevai“, Mangirdas Krunkaitis, UAB „Statybos namai“, UAB „Acme grupė“, Baldgama – nestandartiniai baldai, Gintarė Butkienė, Robertas Jakštys, Raimondas Burba, Virginijus Tirlikas, UAB LVG technologijos, Advokato Audriaus Bandzaičio kontora, UAB Kazakevičiaus implantologijos centras, DIDMA, UAB Apto IT“ , UAB Virdujis“, UAB „Valmantas ir ko“, JANIKES KELIONES, VšĮ „LISPA“, UAB „Gergidita“, Edvardas, UAB “VILARE“, Odeta, Reda, Vilija, Skirmantas,  Virginija, Neringa, Erikas Jakubauskas, Lina, Saulius, Stanislovas Algimantas, Angelė, Živilė, Kęstutis, Gintaras.

Nupirktos įrangos lentelė

UAB „Gulbelė“ inf.