Valentino karantinas: be kliūčių džiuginti

Gėlės, saldainiai, raudonos širdelės… Viskas tiems, kuriems norime parodyti meilę. Kaip džiuginti artimuosius išvengiant karantino apribojimų kartu su www.e-gulbele.lt pataria šakietė floristė Kristina Geršvaltaitienė.

„Dėmesys reikalingas kiekvienam. Ypatingai moterims. Lygiai, kaip gėlėms vanduo,“ – profesionaliai šypsosi Šakiuose veikiančios krautuvėlės „Gėlės Jums“ savininkė. Pasak jos, kartais moterys tik sakosi nemėgstančios gėlių, o gavusios puokštę net susigraudina. Ir čia svarbiausia nuoširdus dėmesys, o ne puokštės dydis ar žiedų egzotiškumas. „Ypatingai jautru, kai prie puokštės pridedama kortelė su žodžiais. Tarsi visiems perskaitoma, bet slapta širdies žinutė tiesiai į širdį,“ – dalinasi įspūdžiais Kistina, kuriai teko sukurti ne vieną puokštę ypatingoms progoms. Pasak jos, net ir vienas rožės žiedas kartais gali reikšti labai daug.

Kristina Geršvaltaitienė pataria, kaip išsirinkti tinkamą kompoziciją:

„Atsižvelkite į gėlių gavėjo pomėgius ir skonį, nes gauti mylimas gėles reiškia būti mylimu žmogumi,“ – sako ji ir juokauja, kad gudri moteris visada ras būdą, kaip parodyti vyrui, ką ji mėgsta. Jei vyras tokių užuominų ne(pa)gavo ar neperskaitė, į pagalbą skuba gėlių pardavėjos. „Nors gal atrodo banalu, bet Valentino dienai, kaip ir draugystės sukaktuvėms ar net pirmam pasimatymui, puikiausiai tiks rožės. Tai – nemirtinga klasika. Skaisčiai raudona rožė rėkte rėks apie stiprius jausmus, tai – ideali gėlė parodyti meilę,“ – pasakoja Kristina ir tikina, kad čia ne mažiau svarbu įteikimo momentas, sukurta emocija.

„Tiek vienas žiedas, tiek puokštė su saldumynais, nuoširdžiai dovanota, papildys Jūsų santykius šiluma, nuoširdumu bei dėkingumu,“ – sako K. Geršvaltaitienė dalindamasi patirtimi, kaip sutuoktiniai ar giminaičiai net iš užsienio daro užsakymus pradžiuginti savo artimuosius Šakiuose. Gėlių pristatymas gavėjui veikė dar iki karantino, tačiau www.e-gulbele.lt gali ne tik pristatyti puokštę Jūsų nurodytu adresu Šakiuose, Jurbarke, Marijampolėje ir Vilkaviškyje, bet ir pridėti tortą, mėgstamų maisto produktų ar net praktišką prekę, kuri pradžiugintų rodomu dėmesiu.

UAB „Gulbelė“ inf.