Nuo šiol energijos tiekėją pasirinkti galima ir „Gulbelės“ krautuvėse

Lietuvos Respublikos Seimui pavasarį priėmus Elektros energetikos įstatymo pataisas, gyventojams suteikiama galimybė patiems pasirinkti tinkamiausią elektros tiekėją. Nuo šiol tai padaryti galima ir „Gulbelės“ krautuvėse esančiuose „Perlo“ terminaluose. Čia paslaugas jau teikia nepriklausomas elektros energijos tiekėjas „Perlas Energija“.

Pasirašius sutartį su „Perlas Energija“ iki šių metų gruodžio 10 d., visus ateinančius 2021-uosius metus įmoka už elektrą „Perlo“ terminaluose bus nemokama, vartotojai taip pat gaus atsiskaitymo knygelę dovanų. Nusprendus naudoti būtent šio elektros energijos tiekėjo paslaugas, klientams bus suteikiama galimybė dalyvauti lojalumo programoje, kuri suteiks nuolaidas buitinei technikai, įvairiems maisto gaminimo prietaisams, patalynei.

Sutartį su „Perlas Energija“ galima pasirašyti internetu ir atvykus į „Gulbelės“ krautuvėse esančius terminalus. Jums tereikės pateikti asmens dokumentą ir pasirašyti dokumentus. Jeigu sutartis pasirašoma iki š. m. gruodžio 10 dienos, elektros tiekimas bus pradėtas nuo naujųjų metų.

Susimokėti už elektros energijos tiekimo paslaugas bus galima patogiai ir paprastai. Mokėjimai atliekami mobilioje programėlėje „Perlas Go“, oficialiame tinklapyje www.perlasenergija.lt bei terminaluose, kartu apmokant ir kitas sąskaitas.

Šiuo metu galioja vienos laiko zonos tarifas (0,137 Eur/kWh) bei dviejų laiko zonų tarifai (dieninė energija 0,155 Eur/kWh, naktinė energija 0,155 Eur/kWh ir savaitgalio energija 0,099 Eur/kWh).

Visa informacija, susijusi su elektros energijos tiekimo kainomis, bus skelbiama viešai, siekiant skaidrumo su vartotojais.