Penktadalis AIBĖS stipendijos laimėtojų – Gulbelės klientai

Jau ne pirmą kartą organizuojamoje akcijoje „Laimėk geriausio AIBĖS pirkėjo stipendiją“ galėjo dalyvauti visi AIBĖS tinklo klientai. Apsipirkus bet kurioje AIBĖ parduotuvėje už 5 EUR ar daugiau ir įsigijus bet kurį akcijos produktą buvo galima laimėti „Geriausio „Aibės“ pirkėjo stipendiją“, registruojant savo pirkimo kvitą net keliais būdais: užpildžius anketą parduotuvėje ir įmetus į specialią urną, taip pat internetinėje svetainėje www.aibe.lt arba siunčiant SMS trumpuoju numeriu 1398. Iš viso buvo paskelbta 100 laimingųjų, kurie visus metus kas mėnesį už 50 eurų galės apsipirkti „Aibės“ ženklu pažymėtose parduotuvėse, o visą stipendiją sudaro solidi 600 eurų suma.

Šiemet laimė aplankė net 20 „Gulbelės“ tinklo vartotojų. Jiems prizus įteikė mūsų krautuvių vedėjos ir pardavėjos Šakiuose „Gulbėje“, „Briedžių Gulbelėje“, „Plokščių Gulbelėje“, „Kidulių Gulbelėje“, „Gelgaudiškio Aibėje“, „Gotlybiškių Gulbelėje“, „Lukšių Aibėje“, „Kriūkų Gulbelėje“, „Jurbarko Gulbelėje“, „Jurbarkų Aibėje“, „Smalininkų Aibėje“, „Užvenčio Aibėje“, „Igliaukos Aibėje“, „Marijampolės Gulbelė-3“, „Liudinavo Aibėje“, „Jungėnų Aibėje“, „Mokolų Gulbelė“ ir „Garliavos Gulbelėje“.

 

  

  

  

 

Ne vienas prasitarė, kad sėkme mažai tikėjo, tačiau galimybė suviliojo ir nenuvylė. Bene visi laimėtojai – nuolatiniai klientai, tad prizai tapo tik dar viena priežastis rinktis vietinę parduotuvę.

„Džiaugiamės, kad mūsų klientams taip sekėsi AIBĖS žaidime. Ilgametis bendradarbiavimas su prekybos aljansu džiugina ir galimybe gauti mažesnes kainas ar įvairesnes prekes. Esame dėkingi savo klientams, kad renkasi mus, kad kiekviena parduotuvė yra bendruomenės dalis,“ – tikina UAB „Gulbelė“ vadovas komercijai Ugnius Venckutonis. Pasak jo, dėl mažos darbuotojų kaitos pastebimas užsimezgęs glaudus ryšys tarp darbuotojų ir klientų, kuris leidžia įsiklausyti į specifinius kiekvienos vietovės poreikius. „Maloniai nustebome, kad didesnė dalis dalyvių iš mūsų krautuvių registravosi internetu,“ – pasakojo įmonės marketingo vadybininkė Vaida Blekaitytė. Ji džiaugiasi, kad net kaimiškoms vietovėms negalioja stereotipai ir gyventojai noriai naudojasi technologijomis. Žinoma, tai kelia kartelę prekybininkams, tačiau malonu augti kartu.

Prekybos įmonių aljansas AIBĖ vienija smulkius šalies prekybininkus. Šio aljanso narys yra ir 13-oje savivaldybių veikiantis „Gulbelė“ krautuvių tinklas.

UAB „Gulbelė“ info.