„Gulbelė“ pradeda dirbti vasaros laiku

Lietuviškas 62 krautuvių tinklas „Gulbelė“, kaip ir kasmet artėjant vasarai, ilgina darbo laiką. Nuo gegužės 1 dienos dauguma parduotuvių dirbs iki 20:00 ar net 21:30 visomis darbo dienomis ir šeštadieniais. Sekmadieniais, kaip įprasta, kiek trumpiau – iki 18:00 – 19:00.

„Vis dar dirbame karantino parengtimi, tačiau situacija pamažu stoja į vėžes ir darbo laikus keičiame pagal sezoną, kaip įprasta,” – pasakoja UAB “Gulbelė” vadovas Arūnas Tarnauskas. “Karantino sąlygos švelninamos, šiek tiek slūgsta psichologinė įtampa, tad nenukrypstame nuo plano. Griežtas visų Vyriausybės nurodymų laikymasis mūsų darbuotojams tapo kasdienės rutinos dalimi ir diskusijų nekyla: aišku, kas, kaip ir kodėl,” – tikina jis

“Dirbdami regionuose susiduriame su kiek laisvesniu karantino suvokimu. Tenka klientams ir apie kaukes priminti, ir apie draudimą šeimoms apsipirkinėti kartu. Klientai reguoja į pastabas ir rimtesnių konfliktų nėra kilę. Jaučiamės atsakingi, mat už šių nurodymų nesilaikymą gresia abipusė atsakomybė: klientai baudžiami už administracinį nusižengimą, o krautuvių darbuotojai – už įstatymais numatytos pareigos kontroliuoti pirkėjus nevykdymą,“, – sako UAB “Gulbelė” vadovas.

Visose “Gulbelė” krautuvėse ribojami klientų srautai, tad klientai prašomi palaukti lauke, laikantis saugaus atstumo. Į parduotuvę įleidžiami tik klientai su kaukėmis, respiratoriais, šaliku ar skarele prisidengę veidą. Užėję į parduotuvę žmonės raginami dezinfekuoti rankas arba naudoti klientams skirtas vienkartines pirštines. Krautuvėse reguliariai dezinfekuojami dažnai liečiami paviršiai ir apsipirkimo krepšeliai.

“Esame labai dėkingi savo darbuotojams, kurių atsakingas darbas leidžia teikti galimybę klientams pasirūpinti maisto prekėmis. Sena svajonė apie e-parduotuvę, kolektyvui surėmus pečius, išsipidė neįtikėtinai greitai. Prekių pristatymo į namus paslaugą teikiame jau ne tik Šakiuose ir Jurbarke, bet ir Marijampolėje ir Vilkaviškyje. Toks mūsų socialiai atsakingas žingsnis padeda ne tik apsipirkti negalintiems, bet ir suteikia galimybę vaikams pasirūpinti rizikos grupėje esančiais tėvais,” – džiaugiasi A. Tarnauskas.

Tikslų „Gulbelė“ krautuvių darbo laiką rasite tinklalapyje adresu https://gulbele.lt/abecelinis-sarasas/

 

UAB “Gulbelė” inf.