Pradėjome elektroninę prekybą e-gulbele.lt!

Reaguodami į Lietuvoje ir pasaulyje susidariusią situaciją dėl COVID-19 pandemijos, pradedame elektroninę prekybą. Maisto prekės užsisakius internetu ar telefonu +370 62014279 (d.d. 9 – 16 val.) jau nuo savaitės pradžios pristatomos Šakių miesto bei rajono gyventojams.

„Šiuo iššūkių nestokojančiu laikotarpiu jaučiame būtinybę pasiūlyti klientams galimybę apsipirkti neišėjus iš namų. Šią idėją plėtojome jau kurį laiką, tačiau šalyje paskelbtas karantinas pastūmėjo mus paspartinti projekto diegimo procesus“, – pasakoja „Gulbelė“ vadovas Arūnas Tarnauskas.

Elektroninėje parduotuvėje e-gulbele.lt, galima rinktis iš įprasto „Gulbelės“ krautuvių prekių asortimento, o taip pat įsigyti dar praėjusią savaitę pristatytus maisto paketus, suformuotus iš kasdien vartojamų produktų. Elektroninio apsipirkimo galimybe pirmiausia gali pasinaudoti Šakių miesto bei rajono gyventojai. Antru miestu sąraše tapo Jurbarkas. Neabejojama jog vietovių sąrašas netolimoje ateityje plėsis.

 

„Elektroninė prekyba mūsų tinklui – visiškai nauja patirtis, tad dėsime visas pastangas užtikrindami aukščiausios kokybės paslaugas klientams. Veiklą pradedame vykdyti Šakiuose, kur išbandysime prekių logistikos bei pristatymo gyventojams mechanizmus. Tikimės, kad neilgai trukus apsipirkti internetu pasiūlysime ir kitiems miestams bei miesteliams, kuriuose veikia mūsų krautuvės“, – ateities planais dalinasi tinklo vadovas.

Neabejojame, jog susibūrimo vietų padedantis išvengti apsipirkimas internetu yra itin svarbus senjorams bei šeimoms su mažamečiais vaikais ir tikime, kad paslaugos patogumu netruks įsitikinti ir kiti šią paslaugą išbandę pileičiai. Maisto produktus šiuo metu galima užsisakyti internetu arba telefonu, jie bus pristatyti pirkėjo nurodytu adresu. Minimali prekių užsakymo vertė turėtų siekti 10 Eur, o užsakymo sumai esant 25 Eur ir daugiau pristatymas yra nemokamas 10 km ribose nuo miesto centro.

Netrukus planuojame paskelbti ir internetinės prekybos pradžią statybos bei namų apyvokos prekėmis. Elektroninėje „Gulbelės prekybos“ parduotuvėje, tuo pačiu adresu e-gulbele.lt, bus galima įsigyti prekes statyboms, remontui bei namams ar ūkiui. Jau dabar jas galima užsisakyti telefonu ir atsiimti prekybos vietoje arba sulaukti pristatymo į namus.

 

UAB „Gulbelė“ informacija