Dėkojame savo klientams

Minime daug švenčių, kurios kilusios ne iš Lietuvos, tačiau ši diena kalendoriuje atsirado būtent lietuvių iniciatyva. Kovo 19-oji paskelbta Tarptautine kliento diena. Tai diena, kai dėkojame savo klientams už tai, kad jie yra.

Nuo didžiųjų prekybos tinklų skiriamės ypatingu bendruomeniškumu. Klientai pas mus užsuka ne tik apsipirkti. Dažnas trumpam (ar ilgėliau, jei nėra eilės) stabtelį šnektelėti, pasidalinti naujienomis ar pasidomėti, kai sekasi.
Mus lanko Užgavėnių persirengėliai, o paskui sveikina su pirmomis žibutėmis. Su mumis tariasi, ką dovanoti mamai ar močiutei. Pasidaliname išbandytais receptais Velykų stalui. Mus su pasididžiavimu palepina savo užaugintomis braškėmis, obuoliais ar medaus pasiūlo vos pradėjus rinkti iš avilių. Mūsų pardavėjos vienos iš pirmųjų sužino apie pirmus grybus. Jos jau eilę metų yra bene patikimiausios Kalėdų senelio pagalbininkės.

Naujiesiems visad linkime didžiausios sėkmės visiems, nes kasdien kartu dalinamės. Ir džiaugsmais, ir sunkumais, ir kasdieniais rūpesčiais, kurie kitą dieną jau nebeatrodo tokie dideli.

Dėkojame savo klientams už tai, kad yra, kad mumis pasitiki, kad vis sugrįžta, kad atleidžia smulkias klaidas, kad padeda tobulėti ir būti naudinga bendruomenės dalimi.

Nuo metų pradžios suskaičiavome beveik 30 000 lojalių klientų ir buvo užregistruota apie 290 “Šeimos kortelių”, tad džiaugiamės jog vertinamas mūsų indėlis mažinant kasdienes klientų išlaidas.

GULBELĖ 03.19 savo lojaliems klientams skiria net dvigubai daugiau lojalumo taškų į AIBĖ JUMS korteles. Kliento dieną švęskime kartu!

 

UAB “Gulbelė” informacija