Vaizdo žaidimai: pramoga ar pragyvenimas?

Sėkmingas profesinis gyvenimas jau neįsivaizduojamas be darbo kompiuteriu įgūdžių, užsienio kalbų mokėjimo, gebėjimo suburti komandą, dirbti nepaisant geografinio atstumo ir dar aibės gabumų, kurių reikalauja nuolat besikeičianti darbo rinka. ROBOTIKOS AKADEMIJA ir GAMEON kviečia susitikti ir pasiklausyti apie vaizdo žaidimų industrijos pusę, kuri dažnai lieka nematoma.

 

Spalio 17 d. Šakių „Žiburio“ gimnazijoje vyko interaktyvi pamoka, kurios metu svečiai iš „Robotikos akademijos“ ir „GameOn“ pasakojo apie savo patirtį kompiuterinių žaidimų industrijoje ir kvietė padiskutuoti, ar tikrai žaidimai skirti tik pramogai. Siekiant palaikyti regiono vaikų ir paauglių domėjimąsi naujausiomis technologijomis renginį organizavo UAB “Gulbelė”.

 

„Robotikos akademijos“ atstovas Kristijonas papasakojo apie tai, kuo realiam gyvenime naudingos žaidžiant įgytos kompetencijos. Kaip žaidžiant žaidimus, galima susikurti svajonių darbą sau ir kiek daug įdomių ir skirtingų profesijų laukia ateityje: streamer‘iai, cosplayer‘iai, pro gamer‘iai… Išmaniųjų telefonų pagalba susirinkusieji buvo įtraukti į karštą viktoriną. Laimėtojas buvo apdovanotas prizais visai klasei.

 

Viena iš „GameOn“ komandos narių Aurelija, papasakojo apie tai, kaip ji pradėjo savo karjerą pristatydama karščiausias žaidimų naujienas Youtube‘o kanale „Žaismo DNR“, kaip tapo „GameOn“ „balsu“ ir kodėl „GameOn“ yra laukiamiausias vaizdo žaidimų mylėtojų renginys pritraukiantis minias žaidėjų, žaidimų kūrėjų, žinomų žmonių iš visos Lietuvos bei Baltijos regiono, kurie ne tik žaidžia, bet ir dalinasi gerąja patirtimi.

 

Bilietus į didžiausią Baltijos šalyse žaidimų renginį „Game On“ galite laimėti dalyvaudami žaidime: gulbele.lt/gameon

„Žiburio“ gimnazijos nuotr.

 

„Žiburio“ gimnazijos nuotr.

 

„Žiburio“ gimnazijos nuotr.

 

„Žiburio“ gimnazijos nuotr.

 

UAB „Gulbelė“ informacija