SKONIŲ ISTORIJOS kviečia patirti šį tą naujo

Lygiai 6 savaites „Gulbelė“ krautuvių tinklo klientai buvo kviečiami dalyvauti žaidime „Atrask SKONIŲ ISTORIJAS su GULBELE“. Ir išdalinus prizus lentynose lieka SKONIŲ ISTORIJOS žymekliai, kad klientai ir
toliau galėtų pasinaudoti „Gulbelės“ rekomenduojamais pasiūlymais paragauti kažką nauja ar vėl atrasti ką pamirštą.

 

Organizatorius maloniai nustebino dalyvių gausa ir aktyvumas registruojantis internetinėje svetainėje www.gulbele.lt. 5 laimingiesiems jau žaidimo eigoje atiteko 50 € „Gulbelės“ dovanų kortelės, o pagrindiniai prizai buvo išdalinti finale. Aurelija Anankaitė iš Gelgaudiškio, Raimonda Zavadskienė iš Igliaukos ir Asta Brazauskienė iš Kelmės raj. Laimėjo po 100 € vertės vakarienes 4 asmenims restorane „Kuchmistrai“. Didikų virtuvės tradicijas puoselėjantis restoranas, kaip ir SKONIŲ ISTRORIJOS, kviečia ragauti, pažinti ir patirti tai, kuo mėgavosi praeityje patys turtingiausieji europiečiai. GERA DOVANA 300 € vertės kuponas atiteko Emai Merčaitienei iš Lukšių. Ji galės pasirinkti pramogas bet kurioje Lietuvos vietoje pagal pomėgius, vietą ir sau patogiu laiku.

 

Kodėl SKONIŲ ISTORIJOS?.. Nes tikime, kad mėgavimasis maistu yra malonumas visai šeimai, proga pabūti kartu ir patirti ką nors, verto istorijos. Specialiuose „Gulbelės“ leidiniuose rasite įvairiausių prekių tiek kasdienybei, tiek ypatingoms progoms, madingų saldumynų ir užkandžių. Lentynoje ženklas lengvai pastebimas: oranžinis, kaip ir pati „Gulbelė“.

 

SKONIŲ ISTORIJOS – prekinis ženklas skirtas žymėti mūsų tinklo pasiūlymus – leidinio prekes, atrinktas sezoniškai ar pagal progą. (žymimi tik maisto produktai, bet neatsisakoma galimybės ateityje žymėti ir palydinčias prekes).

UAB „Gulbelė“ informacija