Siūlome tai, ką išbandome patys

Liepos 23-oji – DEŠRAINIŲ DIENA – mūsų krautuvių tinklui reiškia ir mažą pergalę. Šakių „Gulbės”, Griškabūdžio ir Lukšių krautuvėse jau beveik metus prekiaujama dešrainiais pagal profesionalaus šefo kurtus ir įmonės darbuotojų atrinktus receptus.

 

„Visose „Gulbelės“ tinklo krautuvėse prekiaujama šaltais užkandžiais. Daugiau nei 40-yje krautuvių šildomi tiekėjų paruošti sumuštiniai. Žinoma, vis sukosi mintis pasiūlyti savo gaminį, sukurtą būtent mūsų klientui,“ – pasakojo projekto vadovas Saulius Pečkys. Pasak jo, jau seniai įveikėme neigiamą greito maisto stereotipą rinkdamiesi sveikesnius ingredientus, tad, pasitelkus į pagalbą profesionalų šefą, kolektyvas buvo supažindintas su gaminimo specifika ir rekomenduojamais receptais.

 

Klientai jau pamėgo visas tris atrinktas rūšis. Favoritu jau kurį laiką yra dešrainis su marinuotais agurkais, krienų ir BBQ padažu. Kol kas prekiaujama tik Šakių „Gulbės”, Griškabūdžio ir Lukšių krautuvėse. Plėtra artimiausiu metu nėra numatoma, tačiau įvertinus šilto maisto paklausą Garliavoje, Šilalėje ir toje pačioje „Gulbėje“ pradėta kepti bandeles.

 

Įdomu tai, kad dešrainis priešpiečiams ar net pietums tapo ne tik patogiu sprendimu, bet ir savotiška pramoga, kartu su draugais, ragaujant naują skonį. Įkvėpimo pagauti tiek darbuotojai, tiek klientai pabandė dešrainius gaminti namuose, kaip lengvą, vasarišką ir šeimos laisvalaikiui tinkamą patiekalą. Ypač dabar, kai dažniau kuriamas grilis sode ar kieme. Čia dar kartą nustebino „Ragaučiaus“ rauginti agurkai, o „Ragaučiaus“ rauginti kopūstai, patroškinti keptuvėje, suteikė patiekalui žymiai lietuviškesnį atspalvį.

 

 

UAB „Gulbelė“ informacija