Atsakingas ir ištikimas ilgametis darbas neliko neįvertintas

Valstybės dienos išvakarėsė vykusiame iškilmingame bankete Zyplių dvaro komplekse Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius UAB „Gulbelė“ vyriausiąjai buhalterei Onai Trepėnaitienei įteikė darbo žvaigždės medalį.

“Buhalteris turi būti kuklus, sąžiningas ir labai mylėti savo darbą,” – mintimis dalinosi O. Trepėnaitienė pasakodama apie jos gyvenime didelę dalį užimančią profesiją. “Niekada nemaniau, kad nusipelnysiu tokio įvertinimo,” – prisipažino ji santūriai graudindamąsi.

27-erius metus veikiančioje įmonėje Ona Trepėnaitienė yra viena ilgiausiai dirbančių darbuotojų. Atsakinga, pareiginga, sąžininga, kruopšti ir reikli darbuotoja, savo ilgamečiu darbu įrodžiusi neabejotiną lojalumą įmonei tas pačias vertybes skatina ir kolektyve. Jos komunikabilumas ir šiltas bendravimas su kolegomis buvo ir yra vienas iš malonios darbo aplinkos palaikymo ir užtikrinimo garantų.

 

Nenuginčijamu indėliu į sėkmingą didelės įmonės veiklą tapo ir O. Trepėnaitienės pastangos sistemingai tobulintis, įsisavinti ir įgyvendinti šiandieninės taip greitai besikeičiančias programas ir projektus. Tikslingas kvalifikacijos kėlimas, gebėjimas prisitaikyti prie nuolatinių permainų, kompetentingas susivokimas įstatyminėje tiesioginį darbą ir socialinę valstybės raidą reglamentuojančioje bazėje šiai dienai versle yra gyvybiškai svarbus.

 

Viena iš įmonės stiprybių – įvairaus amžiaus kolektyvas, tad Ona Trepėnaitienė yra viena tų, kurie savo žiniomis ir patirtimi dalinasi su jaunesniais specialistais, ugdo juose darbo ir atsakomybės įgūdžius. Mainais semiasi drąsos madingiems sprendimams, konsultuojasi socialinių tinklų klausimais ir nė kiek neatsilieka šmaikštumu.

UAB “Gulbelė” info