Nauja ūkinių prekių parduotuvė Ilgiaukoje

Liepos 5-ąją, visai šalia „Igliaukos Aibės“, Vytauto g. 10, duris atveria parduotuvė, kurioje bus galima įsigyti įvairių namų apyvokos, sodo ir daržo prekių, smulkios buitinės technikos, elektrinių bei mechaninių įrankių, tvirtinimo detalių, elektros prekių, statybinių medžiagų, dažų, tinkų ir dar daug ko, ko prireikia namuose.

 

Daugiau nei 13 metų Igliaukoje veikiančios „Igliaukos Aibės“ komanda išgrynino maisto prekių asortimentą ir padėjo sukurti šiandienius poreikius atitikančią ūkinių prekių pasiūlą. Svarbu ne tik tai, kad naujoji parduotuvė yra visai šalia maisto prekių krautuvės, bet ir tai, kad net pasibaigus pastarosios darbo laikui, įsigyti norimas prekes padės miestelėnams puikiai pažįstamos, „Igliaukos Aibės“ pardavėjos.

 

„Klientų patogumui bus priimami individualūs užsakymai, o prekės pristatomos į Igliaukos krautuvę,“ – naujosios parduotuvės privalumus aiškino vedėja Rūta Zieniuvienė. “Klientams taip turėtų patikti, kad čia veikia AIBĖS lojalumo programa. Bus kažkiek išskirtinių akcijų būtent šios parduotuvės klientams.“

 

„Siekiame, kad ir regiono gyventojai gautų tokias pat patogias paslaugas, kaip jau įprasta didžiuosiuose miestuose. Žymiai sudėtingiau su logistika, tačiau kantriam klientui tikrai sutrumpinsime kelią iki numatytų ūkio darbų įgyvendinimo,“ – tikino parduotuvę asortimento klausimais konsultavęs UAB“Gulbelės prekyba“ vadovas Domas Ugianskis. Pasak jo, svarbu, kad klientas lengvai rastų prekes, kad galėtų pasitarti, o svarbiausia – sutaupytų laiką darbams, užuot važinėjęs tokių prekių į rajono centrą.

 

UAB „Gulbelė“ informacija