Kasdien augame kartu!

Džiaugiamės, kad nuosekliai auga ne tik mūsų krautuvių tinklas, bet ir darbuotojai nuolat tobulinasi. Praėjusią savaitę praūžus diplomų įteikimo šventėms, į keletą skubėjo ir mūsų Personalo skyrius.

 

Kavinės „Kiba“ direktorė Renata Stulgaitienė savo darbinę patirtį papildė mokslais Kauno kolegijoje. Pasirinkti gastronomijos ir maitinimo organizavimo mokslai padėjo sustiprinti jau daug metų šioje srityje puoselėjamus praktinius įgūdžius. Ne maža naudos gavo ir visa komanda, kuri būdavo įtraukta į mokslinius tyrimus ir analizes. Šviežiausios akademinės žinios taip pat tapo stipriu pagrindu, įvairiuose mokymuose ir kursuose pildomoms žinioms. Pasak jos: „Didžiausias gyvenimo džiaugsmas – jausti, kad esi reikalingas ir artimas žmonėms.“

 

Naujoji UAB „Gulbelė“ administratorė Dovilė Višinskienė Kauno kolegijoje baigė įstaigų ir įmonių administravimo mokslus, kurių žinioms įtvirtinti atlikta praktika įmonėje tapo jos karjeros pradžia. Pasak jaunos mamos, „Žinias, kurias įgijau studijų metu, nėra taip lengva pritaikyti praktikoje dėl vienos paprastos priežasties: teorija dažnai prasilenkia su praktika. Be galo smalsu rasti įmonę, kurioje gali išbandyti savo jėgas, patikrinti žinias ir išmokti kažką naujo,“ – sako Dovilė.

 

Smalininkų krautuvės vedėja Neringa Nausėdienė Kauno kolegijoje baigė buhalterinę apskaitą. Įgytos žinios padeda ne tik suvokti didelės įmonės procesus kasdienėje veikloje, bet ir patariant kolegėms ar apmokant naujus darbuotojus.

 

Jauniausi ir smalsiausi – restorane „Kuchmistrai“

 

Viktorija Valatkaitytė Lietuvos sporto universitete baigė fizinio aktyvumo ir visuomenės sveikatos bakalaurą ir neketina sustoti. Jau nuo restorano atidarymo atsakingai darbus ir mokslus derinusi mergina džiaugiasi galimybe tobulinti universalias, bet kuriame dabar naudingas kompetencijas kaip efektyvi komunikacija, operatyvumas ir komandinis darbas.

 

Edita Goberytė Kauno kolegijoje, menų ir ugdymo fakultete baigė Ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą, tačiau ją dirbti restorane suviliojo visai ne galimybė tiesiogiai bendrauti su klientais. Ji itin domisi kulinarija, tad dažnokai pasmalsauja virtuvėje. Kolegos juokauja, kad su diplomu rankose, gal jau rinksis „Kuchmistrų“ „akademiją“.

 

Gustė Stepulaitytė Kauno jėzuitų gimnazijoje įgijo vidurinį išsilavinimą. Nuo 10 klasės angliškai mokslus krimtusi mergina mąsto šiuolaikiškai ir jau svarsto apie „gap year“ (angl. metų pertrauka), kuriuos praleistų dirbdama ir ieškodama savęs ar tinkamiausių studijų užsienyje.

UAB „Gulbelė“ info