Pasitikėjimo garantas – ilgametė partnerystė

Pirkimų skyriaus vadovė Asta Bezoraitienė šiandien lankėsi ištikimo UAB „Gulbelė“ tiekėjo Tomo Skaisgirio ūkyje. Ją maloniai pasitiko ir šiltnamius aprodė ūkininko tėvas, kuris taip pat prisideda prie šeimos verslo. Jie aptarė ne tik agurkų ūkio specifiką, šiandieninę situaciją Lietuvoje, bet ir ypatingus šiuolaikinių klientų poreikius.

„Svarbu žinoti, iš kur atkeliauja mūsų klientams skirtos daržovės. Ieškome ne tik geriausios kainos, bet ir geriausios kokybės, operatyvaus pristatymo. Klientai dabar itin išrankūs, tad patys turime būt tikri, jog auginama produkcija atitinka mūsų lūkesčiaus,“ – tikino Asta Bezoraitienė.

Šiuo metu „Gulbelės“ krautuvių tinklo pirkimų skyrius itin glaudžiai bendradarbiauja su regione verslaujančiais ūkininkais. Siekiama, kad kokybiška, krašto produkcija kuo greičiau pasiektų pirkėją. Ne retai užsakymai tikslinami iš pat ryto, vos nurinkus daržoves.

Smulkaus ūkio savininkas J.Juška pabrėžia, jog savo produkciją parduoda tiktai regione. Šiandien didžiąją dalį jo produktų superka „Gulbelės“ parduotuvių tinklas ir vietinės kavinės. Jis daržoves iš ūkio atveža pats, mat kitaip paprasčiausiai neapsimoka.

„Nesamdome logistikos įmonių, o savo užaugintas bulves užsakovams dažniausiai vežame patys. Nesinaudodami papildomu transportu sutrumpiname maisto grandinę ir vartotojams produktai pasiūlomi už mažesnę kainą. Mums tokia partnerystė – pagrindinis produkcijos realizavimo būdas”, – sako J. Juška. „Gulbelės“ krautuvės jau laukia šviežių lietuviškų bulvių ir nekantrauja pradžiuginti savo klientus.

„Produkciją tiekiant regioninėms parduotuvėms, administruojama toje pačioje vietoje, todėl komunikacija tampa paprastesnė. Šiandien pastebime, jog ne tokius stambius ūkius turintys ūkininkai didžiuosius tinklus geba pasiekti tik sukūrę kooperatyvą“, – sako T. Skaisgirys.

„Bendradarbiavimas su vietos ūkininkais stipriai prisideda prie krašto ekonomikos skatinimo. Nuolat ieškome naujų galimybių šioje srityje, jaučiame didelį pirkėjų susidomėjimą vietos ūkininkų produkcija“, – sako regioninių krautuvių tinklo „Gulbelė“ savininkas Arūnas Tarnauskas.

 

UAB „Gulbelė“ informacija