DELIMANO vasaros akcija lojaliems „Gulbelės“ krautuvių klientams

Kviečiame rinkti lipdukus ir iki pat rugsėjo 5 d. Įsigyti „Delimano“ programos prekių su 50% nuolaida. Tradicinio skonio moderni virtuvės įranga sužavės kiekvieną mėgstantį gaminti ir džiuginti artimuosius.

 

Jei vasarą nėra nieko smagiau nei sode su šeima ir draugais mėgautis gardžiais grilio patiekalais „Delimano“ angliniai ir dujiniai griliai palengvins yprastą rutiną. Lengvi, patogūs ir lengvai valomi prietaisai padės malonumą gaminti atrasti iš naujo. Nepamainomi čia bus ir „Delimano“ grilio įrankiai ar druskos ir pipirų malūnėlis kepamoms daržovėms paskaninti.

 

Jei neturite laiko griliui „Delimano“ keptuvės yra puiki alternatyva! Pasirinkus iš aukštos kokybės medžiagų pagamintus indus, juose ruošto maisto skonis bus lyg gaminto ant tikrų akmenų. Mat STONE LEGEND indų danga sutvirtinta akmens dalelėmis. Ji sulaiko karštį ir jį palaipsniui perduoda maistui, todėl gaminti galite mažesnėje temperatūroje. Maistas kepa tolygiai, išsaugo savo skonines savybes. Indo pagrindas įkaista labai greitai ir ilgiau išlaiko šilumą, net nuėmus indą nuo viryklės. Nuo karščio puikiai apsaugos „Delimano“ puodkėlės.

 

Patogios formos maisto indeliai yra pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, nesugeriančio maisto kvapų. Juose galite laikyti įvairiausius maisto produktus ar pasiimti maistą su savimi. Pasirūpinkite tvarkingomis virtuvės lentynomis, spintelėmis ar šaldytuvu. Stačiakampiai indeliai padeda taupyti vietą, o nenaudojamus patogu sudėti vieną į kitą. Juose patogu laikyti sabdariai įvairius maisto produktus, skaidrus plastikas leidžia matyti, kas yra viduje, o kokybiškos medžiagos nesugeria maisto kvapų ar spalvų. Galima dėti į šaldiklį arba šildyti maistą mikrobangų krosnelėje, taip pat plauti indaplovėje.

Akcijos taisykles rasite: https://gulbele.lt/lojalumas/