„Išdagų Gulbelė“: nuo krautuvėlės iki krautuvės

UAB „Gulbelės“ krautuvė Išdaguose (Žiedo g. 6) kovo 22 d. bus perkelta į didesnės patalpas. 61 krautuvę apimančiame tinkle tai tik dar vienas ūkiškas žingsnis siekiant patogumo darbuotojams ir klientams. Žinoma, palyginus su šiandienine vietos apyvarta, investicija tikrai didelė.

„Mums sprendimas išties reikšmingas ir pokyčiai didžiuliai”- džiaugėsi regiono vadovė Edita Butkevičiūtė, kuriai šypsodamosi antrino ir dvi darbuotojos. Abi gyvenana Išdaguose, tad puikiai jaučiančia vietos bendruomenės poreikius. Pasak E. Butkevičūtės iš kaimo krautuvėlės dabar padaryta tiek darbuotojams, tiek klientams patogi krautuvė – atsiradus galimybei plėstis atliktas patalpų remontas, tad padidintos ne tik prekybos, bet ir sandėliavimo patalpos, supaprastintas prekių priėmimas.

„Numatyta daugiau rūšių šviežių vaisių ir daržovių, siūloma įvairesnių pramoninių prekių reikalingų namų apyvokai, įvesta daugiau pavadinimų gaminių skirtų augintiniams,“ – vardijo didžiausius asortimento pokyčius UAB „Gulbelė“ pirkimų skyriaus vadovė Asta Bezoraitienė.

Krautuvė išdaguose – viena mažiausių visame tinkle, tačiau jos nauda bendruomenei itin vertinama. Stangiamasi, kad klientai galėtų greitai ir patogiai apsipirkti, rasti reikalingas bei dominančias prekes, pasikonsultuoti su pardavėjomis.

 

UAB „Gulbelė“ informacija