KIBA – jaukiausia susitikimų vieta Šakių širdyje

Praėjusių metų gruodžio 2 d. startavo tradicinė gerumo akcija, kvietusi Zanavykijos senjorus, kaip ir didžiuosiuose šalies miestuose, šventiniu laikotarpiu rajono kavinėse nemokamai išgerti kavos ar arbatos.
Artėjant gražiausioms metų šventėms pati geriausia proga prisiminti mūsų krašto senolius ir sušildyti jų sekmadienius nemokama kava arba arbata. Šiemet šią gerumo akciją iniciavo Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Šakių skyrius, vadovaujamas Arūno Tarnausko. Prie jos prisijungė keturios rajono viešojo maitinimo įstaigos: Šakiuose – kavinė „Kiba“ ir viešbutis-restoranas „Centras“, Lukšiuose – kavinė-baras „Modėja“, Kiduliuose – kavinė-vyninė „Vilkenta“.
Šventiniu laikotarpiu po sekmadienio šv. Mišių susirinkti kavinėje „Kiba“ senjorams jau tapo tradicija. Jie žino ir laukia šios akcijos, kada galės ne tik nemokamai išgerti kavos ar arbatos, bet ir susirinkti pabendrauti. Čia jie buvo vaišinami ir „Gulbelės kepyklėlės“ sausainiais, o paskutinį akcijos sekmadienį, per Tris karalius, ir pyragu. Dėkojame „Kibos“ kolektyvui, kad rado laiko ne tik paruošti arbatą, bet ir pakalbinti garbius svečius. Džiaugiamės, kad puoselėjant ryšius su klientais jie ne tik užsuka kavos puodeliui ar dienos pietums, bet ir renkasi mūsų kavinę švęsdami pačius svarbiausius savo gyvenimo įvykius.