Jau 6-oji „Gulbelės“ krautuvė Jurbarko rajone

Gruodžio 21-ąją Jurbarke atidaryta parduotuvė „Gulbelė“. Krautuvė įsikūrė Daukanto g., kur jurbarkiečiai anksčiau buvo pratę lankytis parduotuvėje „Žemaitijos pienas“ ir kitose, čia daugybę metų buvusiose parduotuvėse. Džiaugiamės, kad daugiau nei 15 metų veikia parduotuvė Jurbarkuose, tad naujosios parduotuvės personalas visada turi su kuo pasitarti, ar kur kreiptis pagalbos.
Svečiai, žurnalistų dėmesys ir atidarymo šurmulys – tik finalinis akcentas viso to didelio darbo, kurį įveikėme kartu. Dėkojimai visai komandai, kuri liko už kadro, nes iki paskutinės minutės rūpinosi
dokumentais, vadyba, techniniais sprendimais ir visais kitais reikalais be kurių nebūtų šios šventės. Sakoma, kad gera pradžia – pusė darbo, tad tikimės, kad taip gražiai priimti kaimynų, įvertinti už pastangas, kolegiškai paskatinti ir klientų laukti ne tik puikiai startuosime, bet ir tapsime Jurbarko bendruomenės dalimi, o mūsų norą, kad krautuvė taptų patogia vieta greitai apsipirkti ir rasti išskirtinių gaminių įgyvendins puikiai pasiruošęs ir savo krašto žmones pažįstantis kolektyvas.

http://www.xn-mslaikas-qzb5f.lt/naujiena/aktualijos/naujagulbeles-parduotuve-s-daukanto-gatveje