Griškabūdžio „Gulbelėje“ malonios permainos klientams ir darbuotojams

Laimingos mažų ir didelių šypsenos, juokas bei džiugus šurmulys užplūdo krautuvę Griškabūdyje, kur dar neseniai buvo vykdomi intensyvūs pertvarkymo darbai. Krautuvė tapo ne tik pastebimai erdvesnė ir šviesesnė, bet ir patogesnė klientams bei darbuotojams. Sukurti šventinę nuotaiką padėjo, atidarymo proga, vos per kelias valandas, išdalinti keli šimtai prizų AIBĖS žaidime be pralaimėjimo „Laimės ratas“ ir ypatingos atidarymo akcijos.

Vykdant nuosaikią plėtrą UAB „Gulbelė“ ne tik plečia krautuvių tinklą, bet ir renovuoja senąsias krautuves. Griškabūdžio „Gulbelė“ – jau ketvirta atnaujinta krautuvė per šiuos metus. Klientų patogumui išplėsta prekybos salės erdvė, pastatyta modernesnė kasa, patobulintas prekių išdėstymas, išplėstas ir vis dar, pagal vietovės paklausą, koreguojamas asortimentas – daugiau siūloma šviežios mėsos, pieno gaminių. Siekiant atliepti klientų poreikius pradėta vietoje ruošti dešrainius, daug vietos skirta patogiai kavos stotelei, sumuštinių ir šviežių „Gulbelės kepyklėlės“ bandelių stendams.

„Tikimės, kad pokyčius įvertins ir klientai, ir darbuotojai,“ – dalinosi mintimis krautuvės vedėja Daiva Snudaitienė. Ji džiaugėsi, kad visam kolektyvui pagerėjo darbo sąlygos. Diegiant LEAN programą ir atnaujinant IT sistemas, rasti nauji sprendimai, kaip sisteminti ir bent kiek greičiau atlikti įprastines užduotis. Sveriamų prekių skyrius perkėlus arčiau kasos tapo patogiau aptarnauti klientus ir rasti laiko pasišnekučiuoti. Vedėja tikina, kad klientai mielai klausia patarimų, dalinasi savo pastebėjimais. Mat prekyboje itin svarbu išlaikyti kasdienį ryšį, suprasti klientų poreikius.

Daugiau nuotraukų rasite čia

UAB „Gulbelė“ informacija